Virtuele Maagband Review

Een online programma van Sarina Baas

De Virtuele Maagband is één van de programma’s van Sarina Baas. Ook wel de Magische Maagband genoemd. Sarina Baas is levenscoach en hypnotherapeut. Met haar therapie heeft ze al veel vrouwen geholpen om definitief gewicht te verliezen. De therapie die ze normaal in de praktijk zou geven, is nu vertaald naar een online omgeving. Dit is voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk.

Zo kun je vanuit huis zelf aan de slag met gewicht verliezen. Zonder dat je een dieet hoeft te volgen. Sarina gaat je stap voor stap meenemen om dat uiteindelijke gewenste resultaat te bereiken. Dit door middel van informatie, video’s en opdrachten die je uit moet voeren. Alles kan in je eigen tempo en ik raad je aan om hiervoor de tijd te nemen.

Ben jij iemand die gewicht wil verliezen? Geen operatie maar wel resultaat? Dan is de Virtuele Maagband (Magische Maagband) het programma voor jou! In mijn review lees je alles wat je moet weten over de Virtuele Maagband!

Is de virtuele maagband onzin?

Tijdens mijn research over hoe een Virtuele Maagband werkt, kwam ik verschillende dingen tegen. Zo ook de vraag van mensen of een Virtuele Maagband wel daadwerkelijk effect heeft. Hier kan ik eigenlijk een heel kort antwoord op geven. De Virtuele Maagband is geen onzin.

Op Wikipedia kun je een stuk meer informatie vinden over hypnotherapie. Hypnotherapie is de manier die wordt gebruikt voor deze Virtuele Maagband. Je kunt op deze pagina een soort boek lezen over hypnotherapie wat gaat over hypnose, therapie, theorie en toepassing. Dit geeft je goede achtergrond informatie over hoe hypnotherapie werkt.

Met het programma van Sarina Baas boekt 82% van de mensen een gewenst resultaat. Of jij er hier één van wordt, kun je in de rest van mijn review over de Virtuele Maagband ontdekken!

Wil jij alvast kennis maken met hypnotherapie? Beluister dan onderstaande hypnose voor gewichtsverlies!

Hypnose voor gewichtverlies

Hoe werkt een Virtuele Maagband?

De Virtuele Maagband is een alternatief voor een operatie waarbij je daadwerkelijk een maagband krijgt. De Virtuele Maagband wordt aangebracht door middel van hypnose therapie. In deze hypnose worden er aanpassingen gemaakt in je onderbewustzijn. Eigenlijk word je gewoon heel erg ontspannen en op dat moment kunnen er dingen veranderd worden in je onderbewustzijn.

Je brein en onderbewustzijn is namelijk enorm belangrijk voor alle keuzes die je maakt in het leven. Met verandering in je onderbewuste kun je dus ook daadwerkelijk het gevoel krijgen dat jij die maagband hebt.

virtuele_maagband_review_voorbeeld
Op deze foto zie je het principe van een (virtuele) maagband

Een heel erg groot voordeel is dat je niet daadwerkelijk een fysieke operatie hoeft te ondergaan! Geen operatie en geen herstelperiode. Simpelweg meerdere hypnose sessies volgen kunnen je al hetzelfde resultaat geven!

Hoe lang werkt een Virtuele Maagband?

Met de Virtuele Maagband wordt het advies gegeven om minimaal 30 dagen lang de sessies te beluisteren. Ook wordt er het advies gegeven om een niet te lange tijd tussen verschillende sessies te laten zitten. Verschillende sessies wordt ook aangeraden om vaker te beluisteren.

Bij het programma krijg je ook een mp3 bestand die je elke dag moet luisteren totdat jij je streefgewicht hebt behaald. Dit is belangrijk om focus te houden. Op deze manier worden nieuwe gewoontes een automatisme. Het kan eventjes duren voordat je nieuwe gewoontes automatisch doet. Zonder dat je hier verder over na hoeft te denken.

Alleen als je alle stappen nauwkeurig opvolgt, heb je ook op lange termijn resultaat. Volg je niet alle stappen op, dan kun je ook geen compleet resultaat verwachten.

Mocht je in de toekomst het echt moeilijk gaan krijgen of weer willen vervallen in een oud patroon? Door bijvoorbeeld een onverwachte stressvolle situatie. Pak dan opnieuw de sessies en de mp3 erbij en zorg dat je weer focus en motivatie krijgt. Dit is maakt het programma ook fantastisch. Je kunt altijd opnieuw alles beluisteren. En zo kun jij voor altijd afrekenen met overgewicht.

Het verschil tussen een fysieke operatie en de Virtuele Maagband

De fysieke operatie is een wat bekender optie van de maagband. En wetenschappelijk bewezen dat dit werkt. Waarom zou je dan toch voor de Virtuele Maagband kiezen?

Het eerste verschil tussen een fysieke operatie en de Virtuele Maagband heb ik je net al verteld. Met de fysieke operatie krijg je een daadwerkelijke chirurgische ingreep. Voor deze operatie moet je onder narcose en daadwerkelijk geopereerd worden. Bij elke fysieke operatie zitten risico’s. Bijvoorbeeld voor een ontsteking. Na de operatie heb je ook nog een herstelperiode nodig.

Met de Virtuele Maagband wordt je door middel van hypnose in een ontspannen emotie gebracht. Op dit moment worden er veranderingen in je onderbewust zijn aangebracht. Hierdoor kun je daadwerkelijk het gevoel krijgen dat jij daadwerkelijk een maagband hebt. En dit zonder litteken of herstel!

Een groot voordeel is ook dat je het volledige programma online kunt volgen. Dit kan vanuit je eigen huis op de momenten dat jij tijd hebt. Met het programma wordt je stap voor stap naar de operatie begeleid. Ook krijg je opdrachten die je uit moet voeren om een vaster leefpatroon te ontwikkelen. Dit geeft meer rust en voldoening, als je daadwerkelijk alle adviezen opvolgt.

Voor wie is de Virtuele Maagband?

Een Virtuele Maagband is niet voor iedereen geschikt. Je moet daadwerkelijk resultaat willen bereiken. Ook moet je openstaan voor de hypnose. Als je hier niet volledig voor openstelt, dan zul je ook niet het gewenste resultaat bereiken.

Belangrijk met het volgen van de het online programma is dat je daadwerkelijk alles doet wat je wordt verteld. Alleen dan is je kans op slagen zo groot mogelijk. Je kunt niet iets bereiken met maar half werk. Hoe belangrijk is het voor jou? Hoe graag wil jij van je overgewicht af?

Verder denk ik dat het je inmiddels duidelijk is geworden dat het programma alleen is voor mensen met (veel) overgewicht. En voor mensen die daadwerkelijk echt resultaat willen bereiken!

Meer over Sarina Baas

Sarina Baas is de hypnotherapeut van dit online programma. In het begin heb ik je al heel kort even iets verteld over Sarina Baas. Ze heeft haar therapie die ze normaal in praktijk geeft nu vertaald naar een online programma.

Sarina is getrouwd en heeft 2 zoons. Samen wonen zij onder de rook van Nijmegen. In het dagelijks leven is Sarina Hypnotherapeut, levenscoach en specialist in emotie eten. Met haar werk als therapeut heeft zij al veel vrouwen geholpen met definitief gewicht verliezen. Naast dit Virtuele Maagband heeft ze nog meer online programma’s gemaakt. Bijvoorbeeld het online programma Reset Your Mind.

Sarina_Baas_hypnotherapeut
Sarina Baas

Reset Your Mind

Het programma Reset Your Mind wil ik kort even toelichten. Dit programma focust zich volledig op je mindset. Het is ook een programma voor afvallen maar daarnaast ook voor meer rust, zelfvertrouwen, energie en een gezonde relatie met eten ontwikkelen. Ook dit programma is een echte aanrader. Fantastisch programma! Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn review over Reset Your Mind.

Gratis e-book en webinar

Wil je eerst nog meer kennis maken met Sarina Baas? Dat kan ook. Je kunt namelijk een gratis e-book krijgen met 26 tips tegen emotie eten. En als je het nog persoonlijker wilt dan kun je je aanmelden voor het gratis webinar! Dit webinar heeft als onderwerp: Zonder dieet je streefgewicht halen. Bij het aanmelden kun je zelf kiezen op welke datum je hierbij aanwezig wilt zijn.

Download hier je gratis e-book: 26 Tips tegen emotie eten.

Schrijf je hier in voor het gratis webinar: Zonder dieet je streefgewicht halen.

Mijn ervaring

Zelf heb ik geen overgewicht maar voor mijn Virtuele Maagband review heb ik wel het complete programma gevolgd. Ik was al bekend met hypnose voordat ik begon met dit programma. Maar toch was ik weer opnieuw verbaasd hoe goed dit werkt.

Als nuchter persoon dacht ik vroeger dat hypnose nergens op sloeg en onmogelijk was. Telkens wordt mij weer bewezen dat dit absoluut niet waar is. Zo ook in dit programma. Met de hypnose ga je echt dingen voelen en ervaren. Maar niet op een duistere manier. Je zult het merken als je met dit programma begint dat het niet gek is als dat het misschien voelt.

Ik ben er ook 100% van overtuigd dat je met dit programma het resultaat kunt behalen wat jij wilt. Het programma heeft niet voor niks een slagingskans van 82%. Dit zijn de mensen die er echt 100% voor gaan. Deze groep behaald het gewenste resultaat. Geloven in jezelf is hierbij belangrijk. Jij moet geloven dat je kunt bereiken wat je wilt bereiken!

Verder is het programma duidelijk opgebouwd. Ik raad je aan om alle modules en lessen ook op volgorde te volgen. Neem hier de tijd voor en doe het met aandacht. Dat is de manier om het overzichtelijk te houden en het met een goed gevoel te volgen. Zo werk je stap voor stap naar de operatie toe en krijg je daarna de nazorg.

Ervaringen van anderen

Op het internet ben ik een beetje rond gaan zoeken en heb ik ook van andere mensen hun ervaring met Sarina Baas kunnen vinden. In de volgende 2 video’s hoor je wat hun ervaring is.

Ervaring van Astrid met Sarina Baas
Ervaring van Arno met Sarina Baas

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit 7 verschillende modules. Je krijgt er een 8e module gratis bij met 5 extra hypnoses. Deze zijn een extra aanvulling op het programma. De modules zijn weer opgedeeld in verschillende lessen. De opbouw is als volgt:

 • Module 1: Welkom & inleiding
 • Module 2: Bewust wording
 • Module 3: Doelen Stellen
 • Module 4: Voorbereiding
 • Module 5: Transformatie
 • Module 6: Controle houden
 • Module 7: Focus houden
 • Module 8: Bonus 5 extra hypnoses (stiekem eten, koolhydraatarm eten, chocolade verslaving, nachteten en jojostopper)

Naast deze modules krijg je ook toegang tot de online community. Dit is een community met mensen die net als jij werken aan hun overgewicht. Je kunt je verhalen en ervaringen delen met gelijkgestemde mensen. Dit is de plek om je gehoord te voelen en te weten dat je er niet alleen voor staat.

Ook geeft Sarina elke 2 weken een Q&A. Dit betekent letterlijk vraag en antwoord. Hierbij kun je zelf een vraag insturen en tijdens deze live Q&A geeft Sarina antwoord op alle vragen die ingestuurd zijn. Dit maakt het programma nog waardevoller en persoonlijker. Als je gelijk antwoord wilt op vragen kun je deze natuurlijk ook in de community stellen.

Wat kost de Virtuele Maagband?

De Virtuele Maagband (Magische Maagband) is een eenmalige aanschaf van 598,- Of je kunt kiezen voor een twee termijnen betaling van 300,- per keer. Ik snap dat dit een best groot bedrag is. Maar wat is het je waard als jij eindelijk van je overgewicht af komt? En vergelijk het eens met de kosten van een medische operatie. Dit kost nog een hele hoop meer en je lichaam krijgt een stuk meer te leiden.

Als je echt graag van je overgewicht af wilt en hier voor wilt gaan, dan is dit programma zeker je geld waard! Je kunt de sessies zo vaak beluisteren als je wilt, je kunt er zo lang over doen als je wilt en je hebt de rest van je leven toegang tot het programma.

Mocht je toch nog twijfelen dan raad ik je aan om je eerst aan te melden voor het gratis webinar. Hiermee maak je alvast kennis met Sarina Baas.

Gelijk starten? Dat kan natuurlijk ook! Twijfel niet langer en ga ervoor! Als je gelijk wilt starten heb ik een leuk cadeautje voor je! Met de kortingscode TINA krijg je namelijk 10% korting op je bestelling! Vergeet dus niet deze code in te vullen met het bestellen!

virtuele_maagband_voorbeeld
 • Altijd toegang
 • Eenmalige aanschaf
 • Inclusief live Q&A
 • Toegang tot de online community
 • 10% Korting met de code TINA

Vergoeding voor de Virtuele Maagband

Of je een vergoeding krijgt voor de Virtuele Maagband kan per zorgverzekeraar verschillen. Je moet in ieder minimaal aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen of alternatieve zorg. Met deze aanvullende verzekering kun je een bepaald bedrag per sessie vergoed krijgen. Dit gaat alleen om sessies die je in praktijk krijgt.

Deze vergoeding geld niet voor de online omgeving. Toch ben je op deze manier nog steeds goedkoper uit. De online omgeving is een eenmalige aanschaf. In praktijk lopen de uren al snel op en kom je veel duurder uit dan zelf de online Virtuele Maagband aan te schaffen.

Toch kan per zorgverzekeraar de vergoeding en de regels om vergoeding te krijgen verschillen. Ik raad je daarom aan om gewoon even contact op te nemen met je zorgverzekeraar en deze informatie op te vragen.

Heb je nog vragen na het lezen van mijn review over de Virtuele Maagband? Laat dan gerust een reactie achter!

Plaats een reactie