Receptenboeken / e-books

Op deze pagina vind je reviews over receptenboeken die online te vinden zijn. Deze verschillende receptenboeken zijn vaak met verschillende doelen gemaakt. Een receptenboek kan bijvoorbeeld gericht zijn op afvallen, gezonde voeding of een gezonde levensstijl.

Sommige receptenboeken zijn alleen als e-book te verkrijgen. Andere receptenboeken krijg je als fysiek boek. Soms kun je ook kiezen wat je wilt. Meestal is dan het fysieke boek iets duurder dan alleen de online versie. Alle informatie die je moet weten, kun je terug vinden in mijn reviews!

eiwitrijke-recepten-kookpakket
Eiwitrijke recepten kookpakket

Eiwitrijke recepten kookpakket

Het eiwitrijke recepten kookpakket is een pakket vol met eiwitrijke recepten. Dit maakt het makkelijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Het pakket bestaat uit 4 receptenboeken voor ontbijt, lunch, diner en snacks.

Eiwitten zijn belangrijk als bouwstenen voor het lichaam. Met name ook de opbouw voor spieren. Spieren gebruiken deze eiwitten om bijvoorbeeld te herstellen van een goede krachttraining. Vooral sporters kunnen er extra baat bij hebben om genoeg eiwitten te consumeren. Meer lezen

50 recepten in 30 minuten receptenboek
50 recepten in 30 minuten

50 recepten in 30 minuten

Wil jij gezonde recepten die niet teveel tijd kosten? 50 recepten in 30 minuten is een receptenboek met allemaal recepten die binnen het half uur klaar zijn. De recepten zijn allemaal glutenvrij, lactosevrij en gericht op vrouwen in de overgang.

Gezond eten wordt vaak gerelateerd aan bijvoorbeeld dure ingredienten, lang in de keuken staan of lastige recepten die je niet mee kunt nemen naar je werk. Met dit receptenboek wordt hiermee afgerekend. De recepten zijn op basis van gemiddeld 5a6 ingredienten. Meer lezen

Afslank_Receptenbijbel
Afslank Receptenbijbel

Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

In de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm vind je gezonde recepten die het afvallen ondersteunen. Naast recepten krijgt je ook verschillende tips en adviezen bij de recepten.

In mijn review over de Afslank Receptenbijbel vind je ook de mogelijk om een gratis Afslank Weekmenu te downloaden! Op deze manier kun je vast kennis maken met de Afslank Receptenbijbel.

Interesse? Lees mijn review!