Testoplan Review van natuurlijkpresenteren.nl

Als jij één van de volgende dingen herkent, lees dan mijn review over het Testoplan!

Heb jij weinig energie? Een laag libido? Vetopslag waar je het niet zou willen? Weinig zelfvertrouwen? Moeite met spiermassa opbouwen? Dit zijn allemaal kenmerken van een te laag testosteron niveau! En een te laag testosteronniveau heeft een nadelige invloed op je gezondheid.

Herken jij één van deze dingen? Dan kan het zijn dat ook jouw testosteron niveau te laag is!

Wil je hier meer over weten? Lees dan deze review over het Testoplan van natuurlijk presenteren.nl. In deze review vertel ik je wat het Testoplan in houd, wie de schrijver is en deel ik mijn eigen ervaring met je.

Wat is het testoplan?

Het Testoplan is een e-book met uitleg over hoe je zelf op een natuurlijke manier je testosteron kan verhogen.

In het testoplan krijg je eerst meer uitleg over verschillende hormonen. Daarna wordt er wat dieper ingegaan op wat testosteron is en wat de invloed van testosteron is.

Als dit je allemaal weet dan krijgt je het 11 stappenplan om op een natuurlijke manier je testosteron te verhogen. Dit zijn 11 dingen die je zelf kunt doen om je testosteron een boost te geven.

Extra hierbij krijg je nog een gids over supplementen die je lichaam op een natuurlijke manier ondersteunen bij de aanmaak van testosteron.

Naast het e-book krijg je ook nog eens 5 gratis bonussen bij je bestelling. Deze bonussen zijn extra aanvullingen om naast het stappenplan je testosteron nog meer te verhogen.

Dit is het Testoplan

review_testoplan-incl_bonussen_bestellen
 • Op een natuurlijke manier je testosteron boosten
 • Voor echte mannen
 • Ontworpen door biochemicus Jochum Smid
 • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken
 • Ontvang het Testoplan direct in je mailbox!

Voor wie is het Testoplan gemaakt?

Het Testoplan is gemaakt voor mannen die op een natuurlijk manier hun testosteron willen verhogen.

Als je deze review leest dan is de kans groot dat je aan krachttraining doet. Waarschijnlijk ben je erachter gekomen dat testosteron belangrijk is om spiermassa op te bouwen.

Misschien heb je er zelfs wel over na gedacht om anabolen te spuiten. Dit is iets wat ik je nooit zal adviseren. Kort samengevat zodra je anabolen gaat spuiten, gaat je lichaam zelf minder testosteron aanmaken. Met alle nadelen van dien. Verder is dit informatie voor een ander bericht.

Het testoplan is dus voor mannen die tekort hebben aan testosteron. Een tekort aan testosteron is bijvoorbeeld te herkennen aan:

 • Slecht gehumeurd zijn
 • Een laag libido
 • Slecht slapen
 • Depressie of negatieve gevoelens
 • Makkelijk vetopslag rond heupen en buik
 • Slecht spierkracht en spiermassa op kunnen bouwen
 • Minder energie

Als je deze signalen herkent dan zou een te laag testosteron niveau één van de oorzaken kunnen zijn. De kans is groot dat dit samen gaat met een ongezonde levensstijl. En ook ongezonde levensstijl kan je testosteron drastisch verlagen.

Toch wil ik ook vrouwen niet compleet uitsluiten als doelgroep. Maar alleen voor vrouwen die echt aan bodybuilding doen is het interessant. Ook vrouwen hebben baat bij een hoger testosteron gehalte als ze willen groeien in spiermassa.

Wie is Jochum Smid?

Jochum_Smid_testoplan
Dit is Jochum Smid. Schrijver van het Testoplan en eigenaar van natuurlijkpresenteren.nl

Jochum Smid is de schrijver van het Testoplan. Hij heeft zich uitstekend verdiept in alles wat te maken heeft met testosteron.

Ook is Jochum Smid ingenieur in biochemie (biobased chemistry). Hij is gespecialiseerd in voeding en in voedingssupplementen.

Met 225 verschillende bronnen heeft hij een ruime kennis opgedaan. Deze bronnen staan ook vermeld in het e-book. In het Testoplan verwijst hij ook naar verschillende onderzoeken. Dit maken de conclusies die worden getrokken erg waardevol.

Daarnaast zijn deze 225 bronnen gebaseerd op meer dan 1000 wetenschappelijke onderzoeken!

Alle kennis die hij heeft is samengebundeld in één concreet stappenplan. In dit stappenplan leer je zelf hoe je door middel van voeding, levensstijl en supplementen zelf je testosteron kunt boosten.

Misschien heb je Jochum wel eens op tv voorbij zien komen. Hieronder zie je een korte video waarin Jochem van natuurlijkpresenteren.nl te zien is bij RTL.

In de video zie je Jochem Smid. Hij wordt hier geïnterviewd door RTL over zijn natuurlijke voedingssupplementen. Hij geeft in de video ook al een aantal handige tips met het oog op het nemen van supplementen.

Hoe ziet het Testoplan van natuurlijkpresenteren.nl eruit?

Het Testoplan krijg je na aanschaf in e-book variant. Je kunt dus gelijk beginnen. Het e-book is netjes en overzichtelijk opgebouwd. Ook zit er een goede opbouw in de informatie. Het begint eerst met achtergrond informatie en hormonen in het algemeen en daarna gaat het wat dieper in op testosteron.

Je leert in het e-book zelf alle informatie die je nodig hebt om je testosteron op een natuurlijke manier te boosten. Soms staan er schema’s en afbeeldingen tussendoor om de informatie nog duidelijker te maken.

Pas aan het einde gaat het over supplementen die eventueel als aanvulling kunnen dienen als je alle andere tips al hebt opgevolgd. Jochum geeft ook aan dat je niet zomaar supplementen moet gaan nemen. Doe altijd goed onderzoek of een supplement ook echt werkt en nuttig is voordat je zomaar iets neemt.

Het Testoplan is 75 pagina’s lang en is opgebouwd uit de volgende hoofdstukken:

 1. Wat zijn hormonen?
 2. Wat is testosteron?
 3. De invloed van testosteron
 4. Testosteron verhogen (11 stappenplan )
 5. Supplementen gids – testosteron
 6. Bibliografie

Naast dat je dit e-book krijg je bij aanschaf nog verschillende bonussen.

 • De Testosteron Supplementen Guide
 • Meer Spiermassa met Wetenschap Guide
 • 4 Ongewone Spiermassa Supplementen voor meer resultaat​
 • Jochums 7 Simpele Dagelijkse Gewoonten voor Meer Testosteron
 • Jochums 16 ongewone tips om beter te slapen binnen 5 dagen

Deze extra bonussen zijn een waardevolle aanschaf op het e-book wat je al krijgt. Ook deze bonussen krijg je binnen in digitale variant. Je hoeft deze ook niet apart aan te schaffen.

Eigen ervaring met het Testoplan

Ik zal je maar gelijk eerlijk vertellen dat ik als vrouw niet letterlijk het hele plan gevolgd heb. Het Testoplan is namelijk vooral op mannen gericht. En hoewel ik enorme fan ben van krachttraining, staat het echte extreme bodybuilding nog niet op mijn wensenlijstje.

Desondanks heb ik alle informatie doorgelezen. Het Testoplan staat echt vol met waardevolle informatie. Er wordt je niet alleen verteld dat iets zo is maar ook waarom iets zo is. En dat wordt weer onderbouwd met informatie uit enorm veel verschillende onderzoeken. 

De enorme bronnenlijst aan het einde zegt genoeg over de hoeveelheid informatie die erin staat.

Ik vond de informatie nuttig en interessant. Ook vind ik het echt een aanrader om dit e-book aan te schaffen als je nadenkt over testosteron gebruiken. Dit geeft je echt een veel gezonder alternatief en ook hiermee kun je doelen bereiken!

Review testoplan_van_natuurlijkpresenterennl
Een screenshot van de voorpagina van het Testoplan

Is het Testoplan van natuurlijkpresenteren.nl een aanrader?

Misschien is het je al een beetje duidelijk geworden in deze review over het Testoplan wat mijn mening is. Ik vind het een aanrader voor mannen die aan krachttraining doen en zeker voor mannen die overwegen om testosteron te gaan gebruiken.

Dit geeft je een zo mooi alternatief en het is gewoon belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Je hebt namelijk maar één lichaam voor de rest van je leven.

Niet alleen voor krachtsporters is het een aanrader om het e-book aan te schaffen maar ook voor alle mannen die zich herkennen in één van de dingen die ik eerder in deze review heb genoemd. Dingen zoals slapeloosheid, weinig energie, laag libido en weinig zelfvertrouwen.

Allemaal dingen die vervelend zijn maar waar jij zelf wat aan kunt doen. En hoe je dit doet leer je allemaal in het Testoplan!

Naast al deze dingen vind ik het Testoplan ook een aanrader voor mannen die wat ouder worden. Op jonge leeftijd maakt je lichaam zelf genoeg testosteron aan. Maar als je ouder wordt gaat je lichaam steeds minder testosteron aanmaken.

Ook als je dus geen sporter bent is het een goed idee om zelf ervoor te zorgen dat je testosteron spiegel omhoog gaat.

Wat kost het Testoplan?

Het Testoplan heeft een waarde van 97,- Voor dit bedrag ontvang je het Testoplan inclusief alle bonussen. Maar via de link hieronder kun je het Testoplan aanschaffen voor maar 49,-. Een korting van ongeveer 50%. Wees er dus snel bij!

Jochum (en ik) zijn er 100% van overtuigd dat je waar voor je geld krijgt. Mocht je dus niet tevreden zijn over het product, dan kun je gewoon je geld terug krijgen. Deze garantie geeft Jochum jou omdat hij weet hoeveel waarde zijn e-book heeft. En niet te vergeten de extra bonussen.

Misschien ook nog fijn om te weten. Je hoeft niet naar de sportschool om het plan te volgen. Het plan is daadwerkelijk voor iedereen toegankelijk en na te leven.

Het Testoplan bestellen met korting!

review testoplan-incl_bonussen_bestellen
 • Op een natuurlijke manier je testosteron boosten
 • Voor echte mannen
 • Ontworpen door biochemicus Jochum Smid
 • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken
 • Ontvang het Testoplan direct in je mailbox!


Als je nog vragen hebt of twijfels laat dan gerust een reactie achter! We doen ons best om deze zo goed mogelijk te beantwoorden! Natuurlijk hoop ik dat mijn review over het Testoplan jouw alle informatie heeft gegeven wat jij wou weten!

Of misschien heb je zelf het Testoplan al gevolgd en kun je jouw ervaring delen!

Plaats een reactie