Baas over je gewicht! Review & Ervaring

Wil jij de daadwerkelijke oorzaak weten waarom jij overgewicht hebt? Waarom eet je teveel? Hier kom je achter met het programma Baas over je gewicht. Een programma wat zich niet richt op het feit dat je teveel eet maar wat zich richt op de oorzaak waarom je teveel eet.

In deze review over Baas over je gewicht ga ik dieper in op het programma, vertel ik je meer over Sarina Baas en deel ik mijn eigen ervaring met je. Aan het einde weet jij of dit het programma is waar jij naar op zoek bent!

Wat is het programma baas over je gewicht?

In mijn inleiding heb ik je al een klein beetje verteld wat het programma Baas over je gewicht in houd. Met het programma Baas over je gewicht ga je kijken wat de daadwerkelijk oorzaak is, waarom jij teveel eet.

Baas over je gewicht is dan ook geen dieet. Het programma heeft echt als doel om bij jezelf na te gaan waarom jij teveel eet. Het uitvinden waarom jij last hebt van emotie eten en snaai buien.

Ook krijg je met het programma een hypnose video te zien die je helpt om te ontspannen en om je onderbewustzijn meer open te stellen.

Het ontdekken van de oorzaak van je overgewicht is belangrijk als je definitief van je overgewicht af wilt. Natuurlijk kun je een dieet gaan volgen als je af wilt vallen. In principe is hier niks mis mee.

Alleen met een dieet onderdruk je vaak tijdelijk je behoefte aan teveel eten en snaaien. Als je vervolgens stopt met diëten kom je vaak net zo hard weer aan en heb je misschien zelfs de pech om nog zwaarder te worden. Het bekende jojo effect wat wordt veroorzaakt door diëten.

Daarnaast wil je natuurlijk wel voor de lange termijn die extra kilo’s kwijt. Daarom is het juist zo belangrijk dat je de oorzaak aan kunt pakken waarom je zoveel eet.

Baas over je gewicht
Programma Baas over je gewicht

Voor wie is het programma Baas over je gewicht?

Het programma Baas over je gewicht is voor iedereen die overgewicht heeft. Ook voor mensen die last hebben van emotie eten en snaai buien is het programma geschikt.

Misschien heb je al eens eerder geprobeerd om van je overgewicht af te komen maar zonder blijvend succes. Bijvoorbeeld door diëten te volgen wat niet vol te houden is. Of door altijd maar die trek te hebben om te gaan snaaien en hier aan toe te geven.

Misschien heb je last van enorme snaai buien en ben je niet meer te stoppen als je eenmaal begint. Vaak heeft dit (onbewust) een emotionele oorzaak. Het kan bijvoorbeeld een (onbewuste) manier zijn om te dealen met stress of andere emoties.  

Ook in deze gevallen is dit programma voor jou geschikt.

Hoe ziet het programma Baas over je gewicht eruit?

Het programma bestaat uit 3 verschillende modules. Deze modules moet je uiteraard op volgorde volgen.

 1. In deze eerste module ga je zelf vaststellen wat je situatie
  nu is. Hoe staat het ervoor? Dit aan de hand van een aantal vragen. De
  bedoeling is dat je hier voor jezelf een 100% eerlijk antwoord op geeft.
 2. De tweede module gaat wat dieper in op gevoelens en emoties. Ook hierbij ga je zelf na of je jezelf hierin herkent. Deze analyses van module 1 en 2 zullen ervoor zorgen dat je meer inzicht krijgt op welke momenten je vooral trek krijgt om te gaan snaaien.
 3. De derde module bestaat uit de transformatie. De transformatie bestaat uit een hypnose video van 23 minuten. Deze video vond ik echt verrassend goed. Wat je moet doen is oordopjes in of koptelefoon op en je hoeft niet meer te doen dan luisteren en je overgeven aan wat je wordt verteld. Deze video is ook een ultieme manier om stress achter je te laten.
Screenshot programma Baas over je gewicht
Screenshot van het programma baas over je gewicht

Je kunt het programma volgen is het tempo dat je zelf wilt. Als je een les binnen een module hebt afgerond dat wordt deze afgevinkt. Zo kun je precies zien waar je bent gebleven. Wel kun je altijd een les zo vaak openen als je wilt.

In de foto hierboven kun je ook goed zien hoe het programma is opgebouwd. Per module volg je meerdere lessen en je kan overal gelijk bij maar ik zou alles op volgorde volgen.

Sarina Baas, het gezicht achter baas over je gewicht

Sarina Baas is de maker van het programma Baas over je gewicht. In het dagelijkse leven is Sarina hypnotherapeut en levenscoach. Hiermee heeft zij al veel vrouwen geholpen om de oorzaak van hun overgewicht te ontdekken.

Naast levenscoach en hypnotherapeut is Sarina ook zeemansvrouw en moeder van 2 zoons. Samen met haar zoons en man woont ze op een oude boerderij in de buurt van Nijmegen.

Sarina wil graag met haar programma’s bereiken dat vrouwen zich niet laten misleiden door de dieet industrie. In haar eigen worden verteld ze het volgende:

“Ik zie van nature altijd de positieve kanten. Door mijn achtergrond (van oorsprong Fries) ben ik nuchter van aard en het is echt mijn missie dat alle vrouwen het geheim van een slanke lijn weten en zich niet meer laten misleiden door de dieet industrie.”

Naast het programma Baas over je gewicht heeft Sarina nog meer programma’s ontwikkeld. De belangrijkste programma zal ik voor je uitlichten.

Sarina_Baas
Sarina Baas Hypnotherapeut & Levenscoach

Reset Your Mind

Het eerste programma van Sarina Baas wat ik extra wil uitlichten is Reset Your Mind. Dit programma is een opvolger voor Baas over je gewicht.

In dit programma ga je nog veel dieper in op alle problemen en hoe je dit kunt aanpakken. Ook krijg je hierbij nog meer verschillende soorten hypnose video’s om jouw problemen aan te pakken. Een aanrader om ook te gaan volgen nadat je baas over je gewicht hebt gevolgd!

De naam Reset Your Mind zegt het al. Een programma wat ervoor gaat zorgen dat je anders over dingen na gaat denken. Het aanpakken van je mindset is een enorm belangrijk onderdeel is het proces om af te vallen.

Virtuele maagband

Het tweede programma van Sarina Baas wat ik graag wil uitlichten is de Virtuele Maagband. Ook wel de Magische Maagband genoemd. Een digitaal programma om jouw definitief van je overgewicht af te helpen.

Deze Virtuele Maagband bestaat uit 5 onderdelen. Deze 5 onderdelen bestaan uit bewustwording, doelen stellen, transformatie sessie, controle en focus houden. Daarnaast krijg je audio’s, video’s, werkboeken en toegang tot de HypnoSlim Academie. 

Een aanrader ook om te volgen als je echt worstelt met overgewicht.

Gratis e-book: 26 tips tegen emotie eten

Naast de programma’s die Sarina Baas heeft ontwikkeld, zijn er ook een aantal gratis producten beschikbaar. Je kunt namelijk geheel gratis het e-book downloaden met 26 tips tegen emotie eten.

Voor dit e-book hoef je alleen je naam en email adres in te vullen. Het e-book krijg je dan via de email verzonden. Controleer ook even je spam mocht deze niet in je inbox verschijnen.

E-book 26 tips tegen emotie eten

Gratis webinar: Zonder dieet je streefgewicht halen

Naast het e-book is er ook een gratis webinar beschikbaar. Dit webinar gaat over zonder dieet je streefgewicht halen.

Dit webinar wordt live gegeven op verschillende datums. Bij de aanmelding kun je zelf kiezen uit een aantal datums en tijdstippen. Deze aanmelding is ook volledig gratis.

Gratis webinar: Zonder dieet je streefgewicht halen

Eigen ervaring met Baas over je gewicht

Toen ik begon met het programma dacht ik heel eventjes dat ik het zo gedaan zou hebben. En het programma is dan misschien niet extreem lang of uitgebreid maar dat maakt het niet minder waardevol.

Het programma is zeer overzichtelijk en voor iedereen toegankelijk om te volgen. Baas over je gewicht geeft je de juiste dingen om over na te denken wat bij jou de oorzaak is dat je gaat snaaien of teveel eten.

Het meeste verrassende vond ik de transformatie video. Er gebeurd echt wat tijdens deze video. Je komt in een heerlijke hypnose toestand. En nee dit is echt totaal niet zweverig maar gewoon lekker ontspannen.

Ik vind de manier waarop Sarina Baas overgewicht aan pakt verfrissend. Het is een keer een andere benadering dan alleen maar minder gaan eten of gaan diëten. En dit programma is het alleen nog maar het vaststellen waarom je last hebt van emotie eten en snaai buien.

De andere programma’s (Reset Your Mind & Virtuele Maagband) van Sarina Baas gaan hier nog veel dieper op in. Je wordt wel met jezelf geconfronteerd en je moet wel open staan voor de hypnose video’s. Maar ik kan je vertellen dat dit echt de moeite waard is.

Tips: Print het werkboek uit en schrijf alles zo goed mogelijk op. Ook zou ik ervoor zorgen dat je lekker in alle privacy het programma volgt en zonder afleiding.

Eigen ervaring met baas over je gewicht
Ik met op de achtergrond het programma baas over je gewicht

Is Baas over je gewicht een aanrader?

Ik vind het programma Baas over je gewicht zeker een aanrader. Zeker als je er meer van bewust wilt waarom jij op bepaalde momenten die snaai buien hebt of om te ontdekken met wat voor emoties jij gaat eten. En vooral ook het meer eten dan wat nodig is. 

Daarnaast is de hypnose een heerlijke manier om te relaxen. Om negatieve gevoelens en gepieker kwijt te raken. Wat ik net eigenlijk al vertelde is dat ik het een hele verfrissende manier vind hoe het emotie eten en snaai buien worden aangepakt.

Ik raad ook zeker aan als je het programma Baas over je gewicht hebt gevolgd om dan door te gaan met één van de andere programma’s van Sarina Baas.

Het programma Reset Your Mind en de Virtuele Maagband gaan nog veel dieper in op de oorzaak van overgewicht, snaai buien en emotie eten. En vooral ook hoe je alles aan moet pakken nadat je hebt vastgesteld wat de oorzaak is van jouw overgewicht.

Ik hoop dat deze review Baas over je gewicht voor jou genoeg informatie heeft gegeven om zelf een beeld te krijgen bij het programma. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je altijd een reactie onder het artikel plaatsen.

Wat kost het programma Baas over je gewicht?

Het programma Baas over je gewicht is een eenmalige aanschaf van maar 19 euro. Hierna kun je het programma zoveel gebruiken als je zelf wilt. Je houd levenslang toegang tot dit programma.

Daarnaast heb ik speciaal voor jouw een kortingscode!

Kortingscode Baas over je gewicht

Als je van plan bent om één van de programma van Sarina Baas aan te schaffen, dan mag ik je een heel leuk extra cadeautje meegeven. Met de kortingscode TINA krijg je namelijk 10% korting op je bestelling! 

Wil je gelijk starten met baas over je gewicht? Via de link hieronder kom je op de pagina om baas over je gewicht aan de schaffen. Na betaling kun je gelijk van start!

En vergeet dan natuurlijk niet je kortingscode in te voeren!

Baas over je gewicht
Programma Baas over je gewicht

Word weer baas over je gewicht!

 • Ontdek de oorzaak van emotie eten en snaai buien
 • Geen dieet
 • Éénmalige aanschaf
 • Mogelijkheid tot vervolgprogramma’s
 • Inclusief hypnose video
 • 10% korting met kortingscode TINA

Plaats een reactie