Meerdaagse Wandeltraining Review

Van De Online Wandeltrainer

In dit artikel lees je mijn review over de meerdaagse wandeltraining. Met deze online wandeltraining krijg jij schema’s om op te bouwen voor meerdere dagen rond de 20 kilometer wandelen. Voordat je begint aan deze wandeltraining moet je 10 kilometer kunnen wandelen.

Wil jij graag meerdere dagen met plezier achter elkaar kunnen wandelen? Het wandelen je veel makkelijker af gaat? Of je voorbereiden voor je eigen meerdaagse wandelvakantie? Lees meer over dit online wandelprogramma in mijn Meerdaagse Wandeltraining Review!

De Wandeltrainer

De meerdaagse wandeltraining is één van de programma’s van de wandeltrainer. De Wandeltrainer bied verschillende programma’s om het wandelen op te bouwen.

Zo kun je al beginnen als niet wandelaar om op te bouwen tot 5 kilometer. Ook kun je kiezen om op te bouwen voor de 10 kilometer of de 20 kilometer. Maar ook voor de wat meer doorgewinterde wandelaar zijn er programma’s. Zoals deze meerdaagse wandeltraining waar ik mijn review over schrijf.

Dit is ook het programma waar ik het verder in mijn review over ga hebben. Heb je wel interesse in online wandeltraining maar is een meerdaagse tocht nog wat teveel? Lees dan in mijn review over De Wandeltrainer meer over de andere programma’s. Daar staan ook gelijk de links naar de verschillende programma’s toe!

Meer weten over de online wandeltraining voor de meerdaagse tocht? Blijf dan vooral hier en lees het volledige artikel!

Het gezicht achter De Wandeltrainer

wanda_catsman
Wanda Catsman

Het gezicht achter De Wandeltrainer en daarmee ook dit programma is Wanda Catsman. Wanda is een gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach.

Al jong is Wanda begonnen met wandelen. Later heeft ze door omstandigheden even wat minder gewandeld. Nadat ze haar passie voor wandelen hervond, is Wanda hier meer mee gaan doen.

Zo ging ze niet alleen zelf meer wandelen maar wou ze ook andere mensen hier graag bij helpen. Hier heeft ze de verschillende online programma’s voor gemaakt. Ze heeft daarom de opleiding voor wandeltrainer gevolgd en is toen ook haar eigen bedrijf gestart. De website van De Wandeltrainer.

Hoe ziet de Meerdaagse Wandeltraining eruit?

De meerdaagse wandeltraining duurt 20 weken. Voordat je begint aan deze wandeltraining moet je 10 kilometer kunnen wandelen. Ben je hier nog niet? Zorg dat je eerst opbouwt naar de 10 kilometer. Hier heeft De Wandeltrainer ook een schema voor!

Voor nu gaan we er vanuit dat jij een fanatieke wandelaar bent en die 10 kilometer wel haalt. Je leest niet voor niets mijn review over de meerdaagse wandeltraining.

Je krijgt met het programma 3 wandeltrainingen per week. Deze zijn zo ingedeeld dat je prima 2 keer kunt wandelen op dagen dat je werkt of andere dingen moet doen. 1 wandeling is vaak wat langer. Deze kun je in het weekend of op je vrije dag plannen.

Pas in week 16 ga je 2 dagen achter elkaar wandelen. Onthoud deze zodat je deze al van te voren in je agenda kunt reserveren!

Dus ook met een drukke levensstijl valt deze wandeltraining prima te volgen! En geeft het juist ook lekker wat ontspanning in deze drukke levensstijl. Dat is in ieder geval mijn ervaring.

Wat kom je tegen in de online wandeltraining?

Elke week ontvang je een extra tip met uitleg. Je krijgt tips over bijvoorbeeld:

 • Wandeltechniek
 • De juiste wandeloutfit
 • Mooie wandelroutes
 • Omgaan met blessures
 • En leer je omgaan met kaart en kompas

Natuurlijk krijg je nog veel meer tips dan dit. Elke week komt er weer een nieuw onderwerp aan bod. Ook krijg je elke week een nieuw wandelschema. Hier zit een rustige opbouw in qua afstand. Soms krijg je ook opdrachten of oefeningen die je moet doen tijdens je wandelingen.

Ook ga je uiteindelijk langzaam opbouw op met een rugzak met gewicht erin te lopen. Dit is belangrijk om ook goed voor te bereiden. Als je meerdere dagen wilt wandelen, is het belangrijk dat je al je spullen met gemak mee kunt dragen.

Om je een goed beeld te geven hoe de online wandeltraining eruit ziet, deel ik hieronder een aantal screenshots met je. Zo krijg je gelijk een beetje een gevoel wat je kunt verwachten van dit programma.

wandeltraining_week_4
In week 4 krijg je uitleg over de aanschaf van de juiste wandelschoenen. Het belangrijkste onderdeel van je wandeloutfit.
wandeltraining_week_5
In week 5 krijg je meer uitleg over de juiste voetplaatsing. In andere weken krijg je nog meer tips voor een goede wandeltechniek.
wandeltraining_week_16
Je allereerste 2-daagse tocht is in week 16!
wandeltraining_week_18
In week 18 leer je hoe je om moet gaan met kaart lezen en gebruik van een kompas. Deze is onmisbaar als je zelf de natuur in gaat in het buitenland.

Zo zie je dat je elke week over een andere onderwerp extra informatie en tips krijgt. Tips die stuk voor stuk praktisch zijn voor jouw Meerdaagse Wandeltocht.

Mijn ervaring met de Meerdaagse Wandeltraining

Mijn ervaring met de Meerdaagse Wandeltraining. Ik vond het fijn om dit programma te volgen. Het programma is erg duidelijk gestructureerd. Elke week kreeg kwam er een nieuw schema online. Telkens ontving ik een email als dit gebeurde. Ik hoefde dus niet zelf te kijken hiervoor.

Verder krijg je automatisch ook toegang tot de online community. Het lezen van ervaringen van andere leden gaf mij extra wandel motivatie. Ook is er de ruimte om zelf vragen te stellen of voor bijvoorbeeld het vinden van een wandelmaatje.

De tips die je krijgt in het programma zijn ook erg waardevol. Het zijn vooral praktische tips waar je daadwerkelijk wat mee kunt. Ik had zelf het meeste aan de tip over de juiste wandelkleding en de tip over hoe je met blaren om moet gaan. Deze tips kon ik gelijk toepassen bij mijn eigen wandelingen.

Wat kost de online wandeltraining?

De online wandeltraining voor de meerdaagse tocht is een eenmalige aanschaf van 117,-. Hier zit alles in wat ik hierboven heb beschreven. Maar ik zal het nog even voor je op een rijtje noteren.

 • Elke week een nieuw trainingsschema 20 weken lang
 • 3 Trainingen per week
 • Elke week nieuwe tips
 • Online ondersteuning via de community
 • Een jaar lang toegang tot de online community en je trainingsmateriaal

Bonus

Daarnaast krijg je bij aanschaf van dit programma een extra bonus. Je krijg namelijk ook toegang tot 14 webinars vol inspiratie en informatie! Toen ik met het programma begon waren het er 12 dus je hebt best kans dat het in de toekomst nog meer wordt.

In de onderstaande afbeelding zie je het overzicht. Aan de rechterkant kun je kiezen uit de verschillende webinars. Links komt dan de video in beeld en soms staat er als aanvulling of uitleg nog tekst onder.

bonus_wandelwebinars
Bonus Wandel Webinars

Online en Offline Wandeltraining

Je kunt het pakket voor de online wandeltraining ook uitbreiden. Hiermee krijg je in ieder geval alles wat ik hierboven heb genoemd. Maar daarnaast zitten er een paar extra’s in dit pakket:

 • 4 x een online coachingsgesprek
 • Contact via Whatsapp

Met deze keuze krijg je dus online wandeltraining met extra persoonlijke begeleiding. Voor deze optie betaal je eenmalig 237,- voor het totaal.

Daarnaast is er ook een optie voor offline wandeltraining. Dit betekent dat je naast alles wat je online krijgt ook privé wandeltraining krijgt! In dit pakket zitten de volgende dingen extra:

 • 5 x een privé wandeltraining van een uur in Huizen
 • Een persoonlijke loopanalyse en tips
 • Contact vis Whatsapp

Dit programma is ook een eenmalige aanschaf. Hiervoor betaal je 517,- totaal.

Natuurlijk kun je ook gewoon gaan voor de basis zoals ik al eerder heb uitgelegd. Deze kost je eenmalig 117,-. Hier zitten alle onderdelen in die ik je in deze review heb verteld.

Via de onderstaand knop kun je dit programma aanschaffen. Onderaan de pagina kun je kiezen welke optie je wilt. Je kunt kiezen voor de zelfstandige wandeltraining met online support in de community, wandeltraining met online begeleiding of met persoonlijke real life begeleiding. Kies het pakket wat jouw past!

Twijfels? Er is een niet goed geld terug garantie! Ben je niet tevreden of is het niet wat je verwacht? Dan mag je hier 14 dagen lang gebruik van maken!

Plaats een reactie