Yoga & Meditatie

Thuis aan de slag met Yoga & Meditatie? Bewust en gezond leven?

Je kunt er niet meer omheen. Steeds meer hoor je over de positieve gevolgen van Yoga en Meditatie. Zo is het bijvoorbeeld een goede manier om tot rust te komen. Of om je lichaam flexibel te houden. Ook is het goed om je lichaamshouding en je ademhaling te verbeteren.

Mediteren is niet alleen meer voor de ‘zweverige’ mensen. Het is er voor iedereen en dus ook voor jouw! Meer informatie lees je hierover in de onderstaande artikelen!

membership_kundalini_yoga_club
Membership Kundalini Yoga Club

Membership Kundalini Yoga Club – Guru Gian

Het membership van de online Kundalini Yoga Club is er voor iedereen die interesse heeft in Yoga. In deze club krijg je toegang tot bijvoorbeeld lessen over ademhalingstechnieken, houdingen en oefeningen.

Ontdek in dit bericht alles over de Kundalini Yoga Club wat je moet weten. Is het wat voor jou? Ontdek het hier!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bewustzijn_meditie_kunalini_yoga-300x183.jpg
Introductie Training Kundalini Yoga

Online introductie training Kundalini Yoga & meditatie – Guru Gian

In de online introductie training Kundalini Yoga en meditatie maak je kennen met de wereld van Kundalini Yoga. Je leert onder andere de basistechnieken die gebruikt worden voor de ademhaling, oefeningen en meditatie.

Alle informatie over deze training vind je in dit bericht! Ook is er de mogelijkheid om gratis e-books te downloaden! Ontdek hier of de introductie training wat voor jou is!

Detox

Aan de slag met Yoga en detoxen? Dan is het Groen Dieet programma hier het antwoord op! In het groen dieet programma ontgift je je lichaam met groene voeding. Enkel eiwitten worden extra genuttigd om spierverlies te voorkomen.

Let wel op dat deze detox tijdelijk is en niet voldoende voedingsstoffen bevat om er een levensstijl van te maken.

het groen dieet
Groen Dieet Programma

Het Groen Dieet Programma – Detoxen

Tijd voor een goede en gezonde detox? Met het groen dieet programma ga je aan de slag met het ontgiften van je lichaam. Door middel van alleen groene voeding. Hoe dit werkt, lees je in dit bericht.

Om de detox te versterken krijg je als bonus toegang tot de Kundalini Yoga Detox Challenge. Een combinatie van groen eten en yoga voor het allerbeste resultaat! Lees hier meer>