Online Wandeltraining

De online wandeltraining speciaal voor jou als je graag meer wilt wandelen, de voordelen van wandelen wilt ervaren of je wandelconditie op wilt bouwen! Alle programma’s zijn volledig online te volgen. Wel moet je naar buiten voor je daadwerkelijke wandeling. Dit is dan natuurlijk niet virtueel 🙂

Maar je kunt ook kiezen voor een wandeltraining in real life. Bij elk programma kun je kiezen voor een één op één wandeltraining. Hierover vertel ik meer ik mijn review over De Wandeltrainer. Deze kom ik later op terug.

Online en offline wandeltraining van Wanda Catsman

Wil jij graag meer wandelen? Je wandelconditie opbouwen? De voordelen van wandelen ervaren?

Bij elke programma kun kiezen tussen alleen de online wandeltraining of ook de offline wandeltraining. De offline wandeltraining is de training in real life. Bij de offline wandeltraining krijg je ook extra een uitgebreide loopanalyse en kun je tussendoor contact opnemen via whatsapp.

Elk wandelprogramma bestaat uit een schema voor 3 wandelingen per week. Je krijgt video’s met uileg, intervaltraining, informatie over wandeltechniek, informatie over je wandeluitrusting en nog veel meer.

Wie is Wanda Catsman?

Wanda Catsman is het gezicht achter de online wandeltrainer. Wanda is bekend van de blog Wanda Wandelt. In deze blog deelt Wanda haar passie voor wandelen en hoopt ze andere mensen te inspireren. Wanda is fanatiek wandelaar en heeft de afgelopen jaren duizenden kilometers gewandeld.

wanda_catsman online wandeltraining
Wandeltrainer Wanda Catsman

Voordat Wanda begon met wandelen liep ze tegen een burn-out aan. Ze ervaarde een hoop stress en er was maar weinig ontspanning. Totdat ze begon met wandelen. Het wandelen heeft er bij Wanda voor gezorgd dat ze weer beter in haar vel ging zitten. Ze ervaarde de positieve gevolgen van wandelen. Ze kreeg weer energie, ging afvallen en de stressklachten verdwenen.

Wanda heeft haar opleiding voor wandeltrainer bij de Koninklijke Wandelbons Nederland gevolgd. Samen met haar ervaring heeft ze al haar kennis omgezet tot een online wandelprogramma.

Gratis e-book Starten Met Wandelen

Wil jij alvast tips om te starten met wandelen? Meer energie, rust in je hoofd en een gezonder leven?

Download het gratis e-book Starten met wandelen!

e-book_starten_met_wandelen
  • Tips om het wandelen op te bouwen
  • Leer de juiste wandelhouding
  • Voordelen ervaren van beweging
  • Leer hoe je het wandelen vol houd

Start hier met wandelen >>

De wandeltrainingen van Wanda Catsman

Voor elke niveau wandellaars heeft Wanda een programma ontwikkeld. Voor beginners is er het programma waarmee je in 8 weken tot 5 km wandelen opbouwt. Ook kun je kiezen om op te bouwen naar 10 of 20 kilometer.

Ben je al meer gevorderd wandelaar? Dan kun je het programma voor de meerdaagse wandeltocht volgen. Dit is een opbouw van 20 weken lang. Dit is het programma wat ik zelf heb gevolgd.

Ook kun je kiezen voor wekelijkse wandeltrainingen. Hierbij sluit je een maand, kwartaal of jaarabonnement af. Je krijgt dan elke week een nieuw wandelschema, oefeningen om wandelhouding te verbeteren, maandelijks een tip en maandelijkse een mooie wandeltocht in je eigen provincie. De wekelijkse wandeltraining is een mooie aanvulling nadat je één van de andere programma’s hebt afgerond.

Wil jij meer weten over deze Online wandeltrainingen van Wanda? Lees dan mijn review over De Wandeltrainer. Hierin vertel ik je meer over de verschillende wandeltrainingen, geef ik je praktische informatie en deel ik mijn ervaring met je!

Review over De Wandeltrainer

Online wandeltraining review
Screenshot van het programma

In mijn Review over De wandeltrainer vind je informatie over onder andere:

  • De voordelen van wandelen
  • Online Community van De Wandeltrainer
  • Uitleg per programma
  • Screenshots van het programma
  • Voor- en nadelen
  • Mijn eigen ervaring!

Ook heb ik een apart artikel voor je over het programma wat ik heb gevolgd. Dit is de Online wandeltraining voor de Meerdaagse Tocht. Wil jij graag het wandelen opbouwen voor een meerdaagse tocht? Lees dan mijn artikel over dit programma!