Online Wandeltraining

Online en offline wandeltraining van Wanda Catsman

Wil jij graag meer wandelen? Je wandelconditie opbouwen? De voordelen van wandelen ervaren?

Dan is de online wandeltraining speciaal voor jou! De programma’s van de online wandeltrainer zijn er voor iedereen die graag wil wandelen. Alle programma’s zijn volledig online te volgen. Maar je kunt ook kiezen voor een wandeltraining in real life. Deze wordt gegeven in Huizen.

Bij elke programma kun kiezen tussen alleen de online wandeltraining of ook de offline wandeltraining. De offline wandeltraining is de training in real life. Bij de offline wandeltraining krijg je ook extra een uitgebreide loopanalyse en kun je tussendoor contact opnemen via whatsapp.

Elk wandelprogramma bestaat uit een schema voor 3 wandelingen per week. Je krijgt video’s met uileg, intervaltraining, informatie over wandeltechniek, informatie over je wandeluitrusting en nog veel meer. Onderaan deze pagina kun je per programma alle informatie bekijken.

Wie is Wanda Catsman?

Wanda Catsman is het gezicht achter de online wandeltrainer. Wanda is bekend van de blog Wanda Wandelt. In deze blog deelt Wanda haar passie voor wandelen en hoopt ze andere mensen te inspireren. Wanda is fanatiek wandelaar en heeft de afgelopen jaren duizenden kilometers gewandeld.

wanda_catsman
Wandeltrainer Wanda Catsman

Voordat Wanda begon met wandelen liep ze tegen een burn-out aan. Ze ervaarde een hoop stress en er was maar weinig ontspanning. Totdat ze begon met wandelen. Het wandelen heeft er bij Wanda voor gezorgd dat ze weer beter in haar vel ging zitten. Ze ervaarde de positieve gevolgen van wandelen. Ze kreeg weer energie, ging afvallen en de stressklachten verdwenen.

Wanda heeft haar opleiding voor wandeltrainer bij de Koninklijke Wandelbons Nederland gevolgd. Samen met haar ervaring heeft ze al haar kennis omgezet tot een online wandelprogramma.

Gratis e-book Starten met wandelen

Wil jij alvast tips om te starten met wandelen? Meer energie, rust in je hoofd en een gezonder leven?

Download het gratis e-book Starten met wandelen!

e-book_starten_met_wandelen
  • Tips om het wandelen op te bouwen
  • Leer de juiste wandelhouding
  • Voordelen ervaren van beweging
  • Leer hoe je het wandelen vol houd

Start hier met wandelen >>

De wandelprogramma’s van Wanda Catsman

Voor elke niveau wandellaars heeft Wanda een programma ontwikkeld. Voor beginners is er het programma waarmee je in 8 weken tot 5 km wandelen opbouwt. Ben je al meer gevorderd wandelaar? Dan kun je het programma voor de meerdaagse wandeltocht volgen. Dit is een opbouw van 20 weken lang.

Ook kun je kiezen voor wekelijkse wandeltrainingen. Hierbij sluit je een maand, kwartaal of jaarabonnement af. Je krijgt dan elke week een nieuw wandelschema, oefeningen om wandelhouding te verbeteren, maandelijks een tip en maandelijkse een mooie wandeltocht in je eigen provincie. Dit programma kun je ook voor kiezen nadat je één van de andere programma’s heb afgerond.

Wil je meer over deze programma’s weten? Ga hieronder naar het programma waar jij meer over wilt weten!

Online wandeltraining voor beginners

Ben jij beginner met wandelen? Bouw op tot 5 km wandelen in 8 weken! Meer lezen

Online wandeltraining 10 km

Bouw in 10 weken op tot 10 km wandelen! Ontvang iedere week een nieuw wandelschema! Meer lezen

Online wandeltraining 20 km

Leer in in 12 weken tijd tot 20 kilometer wandelen! Meer lezen

Online wandeltraining meerdaagse wandeltocht

Het meest complete online wandelprogramma. Bouw in 20 weken tijd op tot meerdaagse wandeltocht! Meer lezen

Wekelijkse online wandeltraining

Wil jij een wekelijkse online wandeltraining? Neem een maand, kwartaal of jaarabonnement! Ontvang wekelijks een nieuwe training en nog meer! Meer lezen