Lifestyle

On this page you will find more extensive topics than just fitness and nutrition. Lifestyle is something that can be applied on many levels. This has to do with everything with basically everything in life and how you live.

In the category my lifestyle you will find more about and my experience with products and/or programs or other experiences in my life. In addition to a lot of information, you also get to read a personal experience.

Questions and comments are welcome with every message!

ik_stop_wel.nl_stoppen_met_roken

Review Ik Stop Wel

Het online programma om te stoppen met roken! unieke manier om te stoppen met roken door middel van hypnotherapie. Het complete programma om te stoppen met roken is vanuit huis te volgen. Meer hierover lees je in mijn review!

online geld verdienen in affiliate marketing

Mijn start in affiliate marketing

Mijn start in affiliate marketing. Dit was in 2020. Inmiddels zijn we al weer een tijdje verder. Inmiddels is het een hele ervaring geworden en ben ik hier mijn eigen business mee aan het bouwen. Lees meer hierover in dit artikel!

het_testoplan_incl_bonussen_bestellen

Het Testoplan van Natuurlijkpresenteren.nl

Heb jij weinig energie? Vetopslag waar je niet wilt? Een laag libido? Weinig zelfvertrouwen? Lukt het je maar niet om spiermassa op te bouwen? De oorzaak hiervan kan zijn dat je testosteron gehalte te laag is.

Met het Testoplan leer je op een natuurlijke manier je testosteron te boosten! Een aanrader voor alle mannen die aan krachttraining doen of één van de andere effecten ervaren. Lees hier mijn review!

dieetschema.nl

Dieetschema.nl – Stel je eigen dieet samen

Wil jij je eigen wensen verwerkt in je dieet? Dit kan!

Dieetschema.nl maakt voor jouw een voedingsschema op maat. Jij vertelt of je aan wilt komen of afvallen en je geeft al voorkeuren door. Aan de hand hiervan wordt er voor jouw een schema samengesteld!

Wil je meer weten? Lees mijn review over dieetschema.nl

gezonder_de_feestdagen_door

9 Tips om gezonder de feestdagen door te komen

Hoe blijf je gezond eten tijdens de feestdagen? Meerdere feestdagen in het jaar zorgen voor telkens opnieuw de strijd met veel en ongezond eten. In dit artikel geef ik je 9 tips om gezonder de feestdagen door te komen!

hoe_werkt_hypnotherapie

Hoe werkt hypnotherapie?

Met meerdere supervette producten op mijn site wordt hypnotherapie gebruikt. Ik kan me voorstellen dat dit iets nieuws voor je is. Daarom een artikel met uitleg over hypnotherapie en hypnose.

Wat gebeurd er als je onder hypnose bent?

Onder hypnose neemt je onderbewustzijn het van je over. Op dit moment ben jij je niet meer per direct bewust van de wereld om je heen. Je kunt hypnose ook wel vergelijken met een trance of een heel ontspannen gevoel. Meer lezen