Sarina Baas

Afvallen & Mindset

Sarina Baas heeft meerdere programma’s ontwikkeld op het gebied van afvallen en mindset. Al deze programma’s zijn in een online omgeving te volgen. Zo kun je simpel aan de slag met afvallen en mindset verandering vanuit je eigen huis. Deze online programma’s zijn een hele andere manier om afvallen te benaderen dan je misschien gewend bent.

De programma’s bestaan namelijk niet uit diĆ«ten. Met de verschillende programma’s wordt gebruik gemaakt van hypnotherapie en hypnose. Hierbij wordt je in een ontspannen staat gebracht enkel door te luisteren naar wat er wordt verteld. Dit kun je ook wel ervaren als een beetje dagdromen of gewoon heel erg lekker ontspannen.

Op dit moment kunnen er dingen worden veranderd in je onderbewustzijn. En dat is waar de programma’s van Sarina Baas op inspelen.

Meer over Sarina Baas

Sarina Baas heeft een opleiding voor hypnotherapeut gevolgd. Daarna is zij zich gaan specialiseren in afvallen. Al deze kennis is samengevoegd verschillende online programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Ze heeft met haar praktijk en de online programma’s al een hoop vrouwen geholpen om hun droom gewicht te bereiken!

Sarina Baas is getrouwd en heeft 2 zoons. Samen met haar zoons en haar man Tim wonen ze in een klein dorpje in de buurt van Nijmegen. Van oorsprong komt Sarina uit Friesland.

Programma’s van Sarina Baas

Zoals ik je al vertelde heeft Sarina Baas meerdere online programma’s gemaakt. Hieronder kun je ze vinden met een kleine uitleg erbij. Wil jij afvallen en aan de slag met mindset? Dan zou ik zeker even naar de verschillende programma’s van Sarina kijken! Zo kun je afvallen zonder dat je een speciaal dieet moet volgen! Wil jij ook afvallen zonder het volgen van een dieet?

In mijn onderstaande reviews lees je alles wat je moet weten over deze programma’s! Ik vertel je hierin wat een programma in houd, hoe een programma is opgebouwd en ik deel mijn eigen ervaring en mening met je!

in-16-weken-salnk-review-een-programma-van-sarina-baas

In 16 Weken Slank

In 16 Weken Slank is het nieuwste programma van Sarina Baas! Dit programma gaat over mindset en lekker in je vel zitten. Bij dit programma zit een exclusieve en unieke actie!

Ontvang bij aanschaf gratis de Virtuele Maagband! Bekijk het hier!

reset_your_mind_review_sarina_baas

Reset Your Mind

Afvallen door middel van mindset? Meer zelfvertrouwen? Meer energie? Meer rust? Dit programma richt zich op mindset veranderingen om het afvallen voor elkaar te krijgen.

Lees meer hierover in mijn review over Reset Your Mind

magische_maagband_online_sarina_baas

Virtuele Maagband

Met de Virtuele Maagband kun je door middel van hypnotherapie daadwerkelijk het gevoel krijgen dat je een maagband hebt.

Hierdoor ervaar je minder honger en zul je kleinere porties eten. Lees verder.

baas_over_je_gewicht

Baas over je gewicht

Ontdek met dit programma Baas over je gewicht de oorzaak achter emotie eten en snaai buien.

Reken af met snaai buien en emotie eten door zelf de oorzaak vast te stellen!

Wil je meer weten over Baas over je gewicht? Lees hier meer!