In 16 Weken Slank Review

In 16 Weken Slank Review is mijn verhaal over het programma dat jouw van je overgewicht af gaat helpen! En dit zonder dat je ook maar een dieet of strenge regels hoeft te volgen! Geen honger gevoel meer en geen dieet. Hoe dit allemaal werkt, kun je lezen in de rest van mijn review!

Het programma richt zich op je mindset. Natuurlijk moet je minder of gezonder eten als je af wilt vallen. Maar in plaats van regels te moeten volgen, ga je je eigen denkwijze aanpassen. Hierdoor wordt het makkelijk om gezonder te gaan eten en leven en zul je uiteindelijk niet meer anders willen.

Wat is het programma In 16 weken slank?

Het programma In 16 Weken Slank is een uniek programma om af te slanken. In het programma wordt gebruik gemaakt van hypnotherapie en hypnose. Hypnose klinkt misschien zweverig of vaag maar is iets wat iedereen dagelijks mee maakt.

Wist je dat al in een staat van hypnose bent als je een traantje weg moet pikken tijdens een film? Of als je op je telefoon zit en je hoort je omgeving niet? Het gevoel dat je werkmiddag ineens onbewust voorbij is? Een rit op de fiets of in de auto wat je niet helemaal mee krijgt? Dit zijn allemaal ervaringen die worden geregeld van uit je onderbewustzijn.

En dit is precies waar dit programma zich op richt. Je gaat veranderingen maken in je mindset en in je onderbewustzijn. Zodat je levenslang resultaat kunt bereiken. Ook zitten er vragen en opdrachten in het programma die je moet uitvoeren. Dit zijn allemaal dingen die voor iedereen haalbaar zijn. Zo wordt je stap voor stap begeleid naar een nieuwe gezonde mindset. En met deze nieuwe gezonde mindset kun jij afvallen en je nieuwe droomgewicht bereiken.

Het programma is geschikt voor mensen met overgewicht. Ook met veel overgewicht is juist dit programma een aanrader. Ik zal je in de rest van mijn review over In 16 weken slank ook uitleggen wat het programma zo waardevol maakt en waarom ik het een aanrader vind.

Hoe zie het programma eruit?

Het programma bestaat uit verschillende modules die meerdere lessen bevatten. Het online programma heeft 8 verschillende modules. De eerste 5 modules is het programma In 16 Weken Slank. Daarna volgt er één module met de Virtuele Maagband. Dit is een unieke bonus bij dit programma! Vervolgens heb je een 7e module om focus te blijven houden. En de laatste module bestaat uit verschillende specifieke hypnoses voor bijvoorbeeld chocoladeverslaving of stiekem eten.

Dit is een overzicht van de modules:

 • Module 1: Persoonlijk Leiderschap
 • Module 2: Rust in je hoofd
 • Module 3: Leefstijl
 • Module 4: Voorbereiding op de Virtuele Maagband
 • Module 5: Doelen stellen
 • Module 6: Virtuele Maagband
 • Module 7: Focus houden
 • Module 8: Bonus Hypnoses

Het is een online programma en dus ook volledig vanuit huis te volgen. Ook kun je zelf inplannen wanneer jij tijd hebt om het programma te volgen! En als je begint aan een programma krijg je levenslang toegang. De lessen kun je dus zo vaak inkijken als je zelf wilt. Alle hypnoses zijn ook zo vaak te beluisteren als je wilt.

in_16_weken_slank_programma_review
In 16 Weken Slank

Extra’s bij het programma

Je krijgt bij het programma ook toegang tot de app. Hiermee kun je zelfs op vakantie of waar dan ook het programma blijven volgen.

Bij aanschaf van het programma krijg je ook toegang tot de online community. Hierin zitten allemaal mensen die ook aan de slag zijn gegaan met mindset en met afvallen. Zo kun je je eigen ervaringen delen en steun hebben aan elkaar. En wat het programma echt enorm waardevol ook maakt is de wekelijkse coaching van Sarina zelf. Elke week kun je via zoom deze coaching volgen. Deze coaching krijg je gratis erbij zolang het programma duurt!

Al deze dingen bij elkaar maakt het samen een enorm waardevol pakket. Eerst ga je aan de slag met je mindset om veranderingen waar je kunnen maken. Je krijgt opdrachten die je uit moet voeren. Als je vragen hebt kun je deze stellen in de wekelijkse coaching of in de online community. Ook zit je daar met lotgenoten wat enorm fijn is. En verder blijf je levenslang toegang houden tot het programma.

Wat maakt het programma In 16 Weken Slank waardevol?

Wat maakt dit programma nou zou waardevol? Ik kan me voorstellen dat je denkt dit is weer het zoveelste afvalprogramma. Waarom zou dit wel werken en iets anders niet? Het antwoord hierop is dat het een totaal andere aanpak is om af te vallen. Je hoeft niet het zoveelste dieet te volgen. Er zijn geen strenge of onmogelijke regels.

Hoe ga je dan toch resultaat bereiken? Dit ga je bereiken door aan de slag te gaan met je mindset. Wist je dat je ongeveer 95% onbewust doet en maar 5% bewust? Die 5% bewust is wat je doet, als je gaat diëten en regels volgen. Die 95% onbewust is waar je mee aan de slag gaat in dit programma.

Daarnaast zijn er nog een aantal dingen wat dit programma enorm waardevol maakt:

 • Toegang tot het online programma
 • Inclusief toegang tot de app zodat je overal het programma kunt volgen
 • Levenslang toegang tot de online community vol met lotgenoten
 • Wekelijkse coaching van Sarina Baas zelf tijdens het volgen van dit programma!
 • Exclusieve bonus voor de eerste aanmeldingen: Ontvang gratis de Virtuele Maagband!

Hoe snel kun je resultaat verwachten?

Om je een realistische verwachting te geven even een uitleg over hoe snel je resultaat kunt verwachten. Het idee is om binnen 16 weken slank te worden. Vandaar ook de naam van het programma. Maar ik wil je er graag een korte uitleg bij geven.

Als je 50 kilo gewicht moet verliezen dan is 16 weken eigenlijk te kort. Een realistischer doel zou dan zijn om eerst 20 kilo kwijt te raken. Of misschien gemiddeld 1 kilo per week. Als je maar 10 kilo wilt afvallen dan is 16 weken zeker realistisch. Verwacht dus geen onrealistische dingen! Het gewicht is er ook niet in 1 week aangekomen.

Afvallen gaat altijd met ups en downs. Maak jezelf niet gek door continu maar op die weegschaal te gaan staan. Eens per week of per 2 weken zegt genoeg om te zien of het de goede kant op gaat. Als ik mezelf in de ochtend en in de avond weeg dan zit er soms al 1,5 kilo verschil tussen. Dit is puur vocht en voeding. Een paar tips voor als je wel gaat wegen:

 • Pak altijd hetzelfde weegmoment (zelfde tijd en dag)
 • Doe dit in de ochtend voordat je de dag start
 • Weeg niet vaker dan één keer per week

Vergeet niet dat het een stuk belangrijker is dat je lekker in je vel zit! En misschien gaat de weegschaal nog niet gelijk omlaag maar gaat wel je kleding losser zitten. Focus hier dus niet teveel op!

Als je start met het programma is het heel goed mogelijk dat je de eerst week of weken nog niet zoveel resultaat hebt. Je gaat natuurlijk aan de slag met mindset veranderingen en dan is natuurlijk niet hetzelfde als dat je vanaf dag 1 minder of gezonder gaat eten. Zodra je dit wel gaat doen, dan kun je resultaat gaan verwachten. De één zal na een week al verschil merken terwijl een ander misschien pas na 3 weken verschil gaat merken.

De therapeut achter dit programma

Sarina Baas is de therapeut achter dit programma. Ze is hypnotherapeut van beroep met als specialisatie afvallen. Verder is ze getrouwd en heeft ze 2 volwassen zoons. Samen met haar man Tim wonen ze in een klein dorpje in de buurt van Nijmegen.

Sarina_Baas
Sarina Baas

Het programma in 16 weken slank is niet het enige programma wat ze heeft ontwikkeld. Ze heeft meerdere programma’s ontwikkeld. Nadat Sarina haar opleiding tot hypnotherapeut heeft afgerond is ze eerst een eigen praktijk begonnen. Nu heeft ze al deze kennis omgezet naar een online omgeving.

Inmiddels heb ik zelf al wat meer ervaring met Sarina Baas en voor mij is het vanzelfsprekend geworden dat ze opnieuw weer een fantastisch programma heeft neergezet. Maar ik kan me voorstellen dat je nu misschien voor het eerst van dit programma hoort of de eerste keer is dat je de naam Sarina Baas hoort vallen.

In het volgende webinar verteld Sarina Baas meer over zichzelf, haar leven en geeft ze je nog meer informatie over dit programma. Meld je gratis aan en volg het webinar!

Meld je hier aan voor het gratis webinar!

Mijn ervaring met in 16 weken slank

Ik heb stiekem mijn mening en ervaring al een beetje laten doorschemeren in mijn review over In 16 Weken Slank. Ik vind het een goed opgezet programma. Zelf hou ik er altijd ook van om met je mindset bezig te gaan. Ik heb zelf de positieve ervaringen als ondervonden van het veranderen van je mindset.

Mindset veranderingen zullen je niet allen helpen om af te vallen maar ook voor andere keuzes die je maakt in het leven. Je zult meer voor jezelf kiezen. Daarmee bedoel ik dat je meer keuzes gaat maken die jouw gelukkig maken en niet meer wat andere mensen van je verwachten. Verder zal je zelfvertrouwen een boost krijgen. En het heeft nog meer voordelen zoals meer energie, overzicht en voldoening.

Zo heb ik de keuze gemaakt om minder te weken en meer te focussen op het opzetten van een eigen business. Een keuze waar ik zo blij van wordt ondanks de risico’s. Maar goed, nu dwaal ik af van het onderwerp.

Ik vind het fantastisch dat je mindset wordt ingezet om af te vallen. In plaats van allemaal diëten die vaak alleen maar voor een jojo effect zorgen. Ook staat deze manier van afvallen helemaal los van de complete voedingsindustrie. Er is zoveel verkeerde informatie te vinden omtrent diëten en afvallen. Hoe vet is het dat je bij dit programma geen dieet hoeft te volgen!

De tip die ik je sowieso kan geven is: Bekijk in ieder geval het webinar! Deze is gratis en bied je nog meer informatie!

Kennis maken met hypnose?

Wil jij zelf alvast kennis maken met hypnose en ervaren hoe dit werkt? Je zult ervaren dat het helemaal niet zo gek is. Tijdens een hypnose blijf je volledig bij je bewustzijn alleen kom je wat meer in een droom stand terecht. Je zult merken dat je ten alle tijden uit de hypnose kunt komen.

Voor de hypnose zelf raad ik je aan om je even volledig af te sluiten van de buitenwereld. Zorg ervoor dat niemand je kan storen en doe tijdens het beluisteren van de hypnose een koptelefoon op of oordoppen in.

Hieronder kun je de hypnose voor meer zelfvertrouwen. Volg alle instructies nauwkeurig op en je gaat het zelf ervaren!

Hypnose voor meer zelfvertrouwen

Bonus: Gratis Virtuele Maagband

Bij aanschaf van dit programma krijg een uniek cadeau. Je krijgt namelijk gratis de Virtuele Maagband als je start met het programma in 16 weken slank! Dit is echt een exclusieve en unieke actie en maar voor een beperkt aantal mensen geldig. Wees er dus snel bij!

De Virtuele Maagband is een hele mooie aanvulling op het programma in 16 weken slank. Het programma in 16 weken slank richt zich heel veel op mindset en levensstijl. De Virtuele Maagband zorgt ervoor dat je honger gevoel minder wordt. Ik zal je kort iets meer vertellen nog over de Virtuele Maagband.

Met deze maagband wordt je onder hypnose gebracht. Met deze hypnose hoef je niet meer te doen dan alleen aandachtig te luisteren naar wat je wordt verteld. Door middel van deze hypnose kun je daadwerkelijk gaan ervaren dat je een maagband hebt. En dat zonder fysieke operatie! Je kunt de Virtuele Maagband dus zien als een alternatief voor de daadwerkelijke operatie.

Ook heb ik een uitgebreide review geschreven over de Virtuele Maagband. Hierin vind je nog veel meer informatie over hoe de Virtuele Maagband werkt. Mocht je na het lezen van deze review nog steeds vragen hebben, dan is er een mogelijkheid om deze onder aan het artikel te stellen.

In 16 weken slank aanschaffen

Wil jij gebruik maken van deze exclusieve actie en hiermee gratis de Virtuele Maagband ontvangen? Meld je nu direct aan voor het gratis webinar en mis het niet! Alleen de eerste aanmelding krijgen de gratis Virtuele Maagband erbij!

Twijfel je nog? Geen probleem. Het webinar is gratis en deze kun je in ieder geval beluisteren. Daarnaast geeft Sarina een niet goed geld terug garantie. Deze garantie is 14 dagen geldig. Als jij binnen deze 14 dagen toch niet het gevoel hebt dat dit programma wat voor jou is, dan krijg je gewoon je geld terug!

Twijfel niet langer en gebruik de link hieronder om je in te schrijven voor het gratis webinar!

in_16_weken_slank_programma_review
 • Toegang tot het online programma
 • Inclusief toegang tot de app zodat je overal het programma kunt volgen
 • Levenslang toegang tot de online community vol met lotgenoten
 • Wekelijkse coaching van Sarina Baas zelf tijdens het volgen van dit programma!
 • Exclusieve bonus voor de eerste aanmeldingen: Ontvang gratis de Virtuele Maagband!

Ik hoop dat ik je in mijn review over In 16 Weken Slank alle antwoorden heb gegeven op mogelijke vragen. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust onder dit artikel! Of heb jij al een positieve ervaring met hypnotherapie of de Virtuele Maagband? Deel deze gerust!

Plaats een reactie