Review & Ervaring Ikstopwel.nl

Ben jij een roker? En wil jij definitief stoppen met roken? Lukt het jou maar niet om te stoppen met roken? Dan is het programma Ikstopwel.nl wat voor jou! Een online omgeving waar je op een eenvoudige manier leert hoe je moet stoppen met roken.

Deze review gaat over het online programma Ikstopwell. In mijn review vertel ik je meer over hoe dit programma werkt en eruit ziet. Ook deel ik mijn eigen ervaring!

Inhoudsopgave

Wat is het programma Ikstopwel?

Het online programma Ikstopwel is een programma om te stoppen met roken. Na aanschaf van het programma heb je een half jaar de tijd om te starten.

Als je eenmaal begint met het programma heb je 14 dagen de tijd om in totaal 8 uur aan video te bekijken. Met elke dag een module van ongeveer 50 minuten, kun je zelfs binnen 8 dagen al een niet-roker zijn! Uiteraard mag je dit ook verdelen over 14 dagen! Je kunt ook alle onderdelen herhalen als je wilt. Zelfs de twee hypnotherapie verandersessies in module 9 en 10 kun je meerdere keren doen herhalen! Dit is het grote voordeel met het volgen van een online programma!

Zorg dat je deze 14 dagen tijd kunt maken voor het doorlopen van het programma. Dit zorgt een voor stop achter de deur om er serieus mee aan de slag te gaan.

Het programma verbied je niet gelijk om te stoppen met roken. Als je begint met dit programma hoeft vandaag nog niet jouw laatste sigaret te zijn. Hier wordt stap voor stap naar toe gewerkt. Door middel van alle video’s en informatie die je krijgt is de kans groot dat je uit jezelf al steeds minder zin krijgt om te gaan roken.

Mocht je dit anders ervaren dan ga je hiermee aan de slag in de 8e module. Je krijgt dan een opdracht waarmee je afscheid gaat nemen van je laatste sigaret. Dit moet je doen zoals je word verteld en daarna ga je door naar module 9 en 10 zonder te roken.

Start vandaag nog met Ikstopwel!

Het_online_programma_stoppen_met_roken
Online programma Ikstopwel.nl
 • Eenmalige aanschaf
 • 86% slagingskans om nooit meer te roken
 • Duidelijke en overzichtelijk programma
 • Ontdek waarom roken minder verslavend is dan je denkt
 • Veel video’s en informatie

Voor wie is het programma Ikstopwel geschikt?

Het mag duidelijk zijn dat dit programma voor de rokers bedoeld is. Het maakt hierbij niet uit of je sigaretten, shag, sigaar of iets anders rookt. Als je het absoluut onzin vind om te stoppen met roken, heeft het ook geen zin om met het programma te beginnen.

Het programma Ikstopwel is voor rokers die serieus willen stoppen met roken. En het programma is ook voor rokers die wel willen stoppen maar het zelf nog niet voor elkaar krijgen.

Het willen stoppen met roken is al een eerste stap in de goede richting. Dit programma gaat je helpen, begeleiden (d.m.v. video’s en informatie) en laten nadenken. Je onderbewuste word aangesproken.

Geloof ik jezelf dat jij kunt stoppen met roken. Hiermee wordt je kans op succes veel groter!

Wie is Marcel Borst van Ikstopwel?

marcel_borst, het gezicht achter Ikstopwel
Marcel Borst

Marcel Borst is de man achter het programma Ikstopwel. Marcel is ook de persoon die je in elke video in dit programma weer terug ziet. In het dagelijkse leven is Marcel Borst hypnotherapeut. Hij woont in Amsterdam en is daar ook eigenaar van het Hypnosehuis Amsterdam.

Marcel Borst heeft meer gemaakt dan alleen het programma Ik Stop Wel. Hij heeft ook een 60 dagen begeleiding opgezet. Hiermee krijg je dagelijkse coaching en tips om het stoppen met roken vol te houden. Over dit programma vertel ik je aan het einde van mijn review over Ik Stop Wel nog meer.

Naast deze online programma’s kun je ook eerst een gratis webinar volgen van Marcel Borst. Dit is uiteraard een webinar om te stoppen met roken. Aanmelden voor het gratis webinar doe je hier!

Hoe ziet het programma Ikstopwel eruit?

Het programma van Ikstopwel is opgebouwd uit 10 verschillende modules. Deze 10 modules moet je in 14 dagen doorlopen. Hierover krijg je meer uitleg in module 0. Dit is de module waar je start voordat het programma officieel verder gaat.

Na aanschaf krijg je een half jaar de tijd om te starten. Als je eenmaal van start gaat dan gaan de 14 dagen in om het programma te volgen.

In de eerste module wordt ook uitgelegd wat de beste manier is om het programma te volgen en hoe je dit het beste in kunt delen.

In het programma word gebruik gemaakt van tekst, video’s, mp3 bestanden, pdf’s en hypnosetherapie. Hoe hypnosetherapie werkt, kom ik later in dit bericht op terug. Ook zit er een vorm van meditatie in verwerkt. Voer deze ook uit. Alleen als je alles exact volgt is jouw kans op stoppen met roken het grootst. Ook als je van te voren denkt dat het misschien niet helemaal jouw ding is.

Hieronder zie je een screenshot van de inhoud van de eerste 8 modules in het programma.

Ikstopwel - Inhoud eerste 8 modules - Stoppen met roken
De eerste 8 modules van het programma om te stoppen met roken.

Na de eerste 8 modules krijg je nog module 9 en 10. Dit zijn 2 hypnosetherapie sessies. Deze hypnose maakt jouw kans op slagen hoger.

Ik kan je nog veel meer vertellen over het programma maar ik kan je het ook laten zien. In de volgende video zie je hoe de online omgeving is opgebouwd. Hiermee heb je gelijk een beter beeld hoe het programma Ikstopwel eruit ziet.

Marcel Borst geeft in deze video een rondleiding door het online Ik Stop Wel programma.

Hoe werkt hypnosetherapie?

In het programma word gebruik gemaakt van hypnosetherapie. Hypnose is eigenlijk iets wat je dagelijks onbewust mee maakt. Het is niet iets groots of extreems. Hypnose is eigenlijk een vorm van ultieme concentratie. Je hebt volle focus op iets en de wereld eromheen ben je op dat moment niet bewust van.

Hypnose gebeurd al tijdens het kijken van een film. Je kent vast wel die momenten dat je mee gaat leven met de hoofdpersoon. Of een traantje weg moet pikken tijdens een emotionele gebeurtenis tijdens een film.

Maar niet alleen tijdens een film kun je hypnose ervaring. Met autorijden heb je dit bijvoorbeeld ook. Je rijd je route naar het werk en als je aangekomen bent, ben je eigenlijk niet meer van bewust waar je allemaal langs gereden bent. Dit is ook een vorm van hypnose. Of als je op je werk uren lang gefocust bezig bent en compleet de tijd en je omgeving niet meer in de gaten hebt. Dan ervaar je ook hypnose.

Dit zijn voorbeelden om te laten zien dat hypnose niet iets engs is maar iets wat heel normaal is en je dagelijks mee maakt. Alleen word het nooit letterlijk zo omschreven. Het is je onderbewustzijn wat het overneemt. In het programma wordt er nog meer uitgelegd over hypnose. Er word gebruik gemaakt van lichte hypnose en ook wat zwaardere hypnose.

Wat wordt je beloofd met Ikstopwel?

Het programma heeft een succesgarantie van 86%. Een grote slagingskans dus om te slagen met stoppen met roken.

Dit is wat Marcel Borst (eigenaar van het programma Ikstopwel) je beloofd:

“Ik weet natuurlijk niet wanneer jouw onbewuste de verandering maakt. Ik weet wel dat die verandering zal worden gemaakt. Als jij doet wat ik zeg, dan gebeurt het. Dan ben je straks een niet-roker.”

Marcel Borst

Het is heel goed mogelijk dat je tijdens het programma al het gevoel krijgt dat je helemaal klaar bent met het roken. Het is dan slim om naar module 8 te gaan. In module 8 zit een opdracht waarin je afscheid gaat nemen van je laatste sigaret. Daarna kun je weer verder op het punt waar je eerder was gebleven.

Als je niet al eerder klaar bent met het roken, is het nog steeds belangrijk om gewoon het programma te blijven volgen. Je komt vanzelf bij module 8 om afscheid te nemen van je laatste sigaret. Zorg ook dat je daarna niks meer rookt tijdens het laatste deel van het programma. Een paar dagen kun je best volhouden, als je echt succes wilt behalen!

Ikstopwel - Stoppen met roken

Wat zijn de voor- en nadelen van Ikstopwel?

Voordelen

 • Er worden verschillende technieken gebruikt, zodat iedereen wordt aangesproken.
 • Goede onderbouwing en begeleiding door middel van video’s.
 • Marcel Borst laat je goed nadenken over alle aspecten van het roken.
 • Je krijgt veel nuttige informatie.
 • Je hoeft pas definitief te stoppen in module 8. Op dit moment zul je waarschijnlijk al veel minder zin hebben in het roken dan aan de start van het programma.

Nadelen

 • Je moet wel nog steeds zelf aan de slag om echt te stoppen. Het is geen tovermiddel waardoor je zomaar nooit meer wilt roken.
 • Het is verplicht om het hele programma binnen 14 dagen te doorlopen.
 • Als je van module 8 naar 9 gaat, dan kan je de video’s van de vorige modules niet nog een keer bekijken. Wanneer je in één keer van het roken af komt, is het uiteraard ook niet nodig om de video’s nog een keer te bekijken.

Ervaringen met Ikstopwel

Er zijn al meer dan 2000 mensen die je zijn voorgegaan met het volgen van Ik Stop Wel. In de volgende video’s zie je de ervaringen van mensen die net als ik het programma (of een hypnose sessie) ook hebben gevolgd!

Chantal is gestopt met roken
Hermieneke is gesopt met roken
Jan Joost is gestopt met roken

Eigen ervaring met Ikstopwel

Ik ben het programma gaan volgen als parttime roker. Ik zal je uitleggen wat ik hiermee bedoel. In het verleden rookte ik elke dag. Geen volle pakjes maar wel genoeg. Op een gegeven moment heb ik besloten dat ik niet meer afhankelijk wou zijn van het roken.

Alleen zat volledig stoppen er voor mij niet in. Zodra ik bedacht dat ik niet meer mocht roken, was mijn behoefte aan roken alleen maar groter. Uiteindelijk ben ik gestopt met elke dag roken en besloot ik alleen nog te roken in groepsverband. Ik werd de ‘mee roker’ die zelf nooit iets op zak had.

Hiermee rookte ik in de winter praktisch niet en in de zomer met vakanties, feestjes en barbecues wat meer. Dit heb ik echt jarenlang op deze manier volgehouden. Dit was mijn compromis tussen altijd roken en helemaal stoppen.

Veel dingen in het programma Ik Stop Wel herkende ik ook gelijk. Ik verwacht dat jij ook precies hetzelfde zult hebben. Dit maakt het dat je begrepen wordt, zonder dat je één op één contact hebt.

Ik heb geleerd in het programma dat dit allemaal niet meer is dan aangeleerd gedrag. Je praat hier niet eens meer over een verslaving. Roken is dan ook voor 90% aangeleerd gedrag en maar 10% verslaving. Dit gedrag is waar het programma op in gaat. En geloof me dat het werkt. Na het volgen van het programma vraag ik mezelf af waarom ik dit eigenlijk nog deed. Het is nergens voor nodig.

Ik zie ook geen enkele reden meer om nog te roken. Op het werk, waar iedereen om me heen wel rookt, geef ik er helemaal ook niet meer om. Het doet me niks meer dat ik zelf niet rook.

Is het programma Ikstopwel een aanrader?

Ik vind het programma Ikstopwel oprecht een goed programma en een aanrader om te volgen. Het programma geeft je enorm veel waarde. Ik geloof ik er ook in dat iedereen kan stoppen met roken met dit programma. Als je maar wilt en alles volgt.

Het programma gaat aan de slag met je mindset, motivatie en geeft je informatie. De modules zijn uitgebreid en zitten vol met video’s, voorbeelden en vergelijkingen.

Wat Marcel Borst heel erg goed doet, is je helpen om je te laten geloven in jezelf dat ook jij kunt stoppen. Dat is jouw begin om te stoppen. Hierna is het niet zo moeilijk meer. Geloof in jezelf en ga ervoor! Je leven zal zonder roken echt een stuk beter worden. Een betere gezondheid, en groeiende mindset en een portemonnee die voller blijft.

Ik raad je aan om niet het hele programma binnen 1 dag te willen volbrengen. 1 Module per dag maximaal is een mooie verdeling. In de modules krijg je best veel informatie op je af en het is goed om dit een beetje te verdelen. Er wordt je ook aangeraden om ongeveer een uurtje per dag hier mee bezig te zijn. Zo kun je alles goed verdelen over de 14 dagen.

Hoe ga je verder als het programma is afgelopen?

Als je het volledige programma om te stoppen met roken goed hebt afgerond, heb je als het goed is je laatste sigaret op. Na het volgen van dit programma zou je van zin in een sigaret af moeten zijn. Mits je deze ook gewoon niet meer op steekt vanaf het moment dat dit wordt aangegeven.

Als je na het afsluiten van dit programma het eng vind om op eigen houtje verder te gaan dan is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een extra nazorg programma. Deze kost je bij de aanschaf 49,- in plaats van 125,-. Deze aanbieding is in combinatie met het programma Ikstopwel.

Stoppen met roken op eigen kracht

Als je graag wilt stoppen met roken eigen kracht dan is het ook mogelijk om voor een 60 dagen begeleidingsprogramma te kiezen. Deze begeleiding maakt jouw kans een stuk groter om daadwerkelijk op eigen kracht te stoppen.

Deze 60 dagen krijg je tips en adviezen, inspiratie om door te gaan en je krijgt elke dag coaching. Dit is 2 maanden lang ondersteuning om niet meer te roken. Als je 2 maanden vol houd, dan kun je dit best nog een maand volhouden. Als je 3 maanden heb volbracht, dan gaat het je ook voor een jaar lukken. Zolang je het maar echt wilt.

Deze begeleiding voor het stoppen met roken kost je voor 60 dagen 59,- euro. Omgerekend is dit maar een euro per dag. Waarschijnlijk een stuk minder geld dan dat jij kwijt bent aan het roken.

Wil jij gebruik maken van deze begeleiding? Gebruik de link hieronder om door te gaan voor 60 dagen begeleiding. Na inschrijving kun je hier gelijk mee starten!

Wat kost het programma Ikstopwel?

Het programma is een éénmalige aanschaf van 347,- euro. Hiermee kun je daadwerkelijk stoppen met roken binnen 14 dagen. Ik snap dat best duur lijkt. Maar wat kost het roken jouw? Hoe snel heb je dit terug verdiend, als jij niet meer rookt?

Om dan nog maar niet te beginnen over de gezondheidsvoordelen die je krijgt als je stopt met roken. De kans op een langer leven of veel minder kans op longkanker. Dit alleen al is het je geld waard. Dit zal je allemaal al duidelijk zijn geworden, als jij mijn review over Ikstopwel volledig hebt gelezen.

Vind je het nog steeds te duur? Goed nieuws. Ik mag je 50 euro korting geven op het programma stoppen met roken. Via de link hieronder kun je het programma Ikstopwel.nl aanschaffen met 50,- euro korting. Het programma kost je dan nog maar 297,- Start vandaag nog met het stoppen!

Naast deze actiekorting krijg je een 100% niet goed geld terug garantie. Zo overtuigd is Marcel Borst over zijn programma. Ben jij niet tevreden met het product dan heb je 14 dagen de tijd om je geld terug te vragen.

Wat heeft het voor zin om het nog langer uit te stellen? Het beste moment op te stoppen is gelijk en niet volgende week, volgende maand of op 1 januari. Start vandaag!

Bestel Ikstopwel met korting!

Het_online_programma_ik_stop_wel_stoppen_met_roken
Online programma Ikstopwel.nl
 • 50,- korting
 • Eenmalige aanschaf
 • 86% slagingskans om nooit meer te roken
 • Duidelijke en overzichtelijk programma
 • Ontdek waarom roken minder verslavend is dan je denkt
 • Veel video’s en informatie

Mocht jij nog andere vragen hebben na het lezen van mijn review over Ikstopwel.nl stel ze dan gerust. Ik zal altijd reageren en mijn best doen om de vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Of misschien wil jij graag jouw succesverhaal van het stoppen met roken met ons delen. Laat dit gerust achter. Zo kunnen we elkaar blijven motiveren!

Plaats een reactie