Review Reset Your Mind van Sarina Baas

Ben jij een emotie eter? Wil jij graag afvallen zonder dieet? Wil jij graag meer energie en zelfvertrouwen? Lees dan mijn review over het programma Reset Your Mind!

In mijn review ga ik je meer vertellen over het programma Reset Your Mind. Ik ga je onder andere meer vertellen over hoe het programma in elkaar zit, wat je krijgt als je het programma aanschaft en ik deel mijn eigen ervaring en mening met jouw!

Wat is het programma Reset Your Mind?

Reset Your Mind is een programma wat aan de slag gaat met het veranderen van je mindset. De naam zegt het natuurlijk al. Deze mindset verandering is nodig om op de lange termijn gewichtsverlies te realiseren. Het programma richt zich verder volledig op snaai buien en emotie eten. Wist je dat dit de belangrijkste oorzaak is van overgewicht?

Diëten zijn er genoeg. Waarschijnlijk heb je zelf al één of meerdere diëten in je leven gevolgd. Meestal geeft een dieet maar een tijdelijk succes. Een groot nadeel met diëten is dat deze manieren van eten vaak niet voor lange termijn geschikt zijn.

Het gevolg is dus als je stopt met diëten en je gaat weer eten hoe je het gewend bent, dat de kilo’s er net zo snel weer aan zitten. Dit is waarom dit programma je niet gaat vertellen wat je mag eten. Maar het programma gaat ervoor zorgen dat je zelf gaat voorkomen dat je teveel eet of dat je gaat snacken in stresssituaties. Een hele andere manier van aanpakken dus.

Met het programma Reset Your Mind ga je door middel van opdrachten, video’s en informatie aan de slag om meer te ontspannen, meer zelfvertrouwen te krijgen, meer energie te krijgen en gezonder te eten en leven.

Voor wie is het programma Reset Your Mind?

Het programma Reset Your Mind is ontworpen voor vrouwen met overgewicht. Met name vrouwen (of mannen) die last hebben van emotie eten. Maar het is veel meer dan afvallen alleen. Het programma richt zich ook op zelfliefde, het krijgen en hebben van energie, een gezonde relatie met eten, het krijgen van zelf vertrouwen en rust in je hoofd.

Ben jij iemand die naar de koekjestrommel of een zak snoep graait als het even niet zo lekker loopt? Als je wat mee hebt gemaakt op het werk? Of als je gewoon even niet zo lekker in je vel zit? Dan is dit programma Reset Your Mind precies wat voor jouw! In de rest van mijn review over Reset Your Mind ga ik je nog meer vertellen over het programma zelf.

Reset Your Mind
Programma Reset Your Mind
 • Definitief stoppen met snaaien en emotie eten
 • Levenslange toegang
 • Toegang tot video’s van de HypnoSlim Academy
 • Afvallen door verandering van mindset
 • Inclusief 5 gratis bonussen

Wat is het doel met Reset Your Mind?

Het doel met Reset Your Mind is het veranderen van je mindset in positieve zin. En uiteraard natuurlijk ook om van die extra kilo’s af te komen. Het doel is ook om in jezelf te geloven. Als je 100% het programma volgt dan wordt er ook resultaat gegarandeerd.

Ik zal elk doel met dit programma even wat uitgebreider voor je toelichten.

Afvallen

Het eerste doel met dit programma is afvallen. En niet door middel van een dieet. Met het programma leer je om te stoppen met snaaien en emotie eten. En hiermee bouw je een gezonder eetpatroon op. Op deze manier ga je vanzelf wat kilo’s verliezen.

Zelfliefde

Je leert om van jezelf te houden. Jij bent belangrijk. Je gaat leren hoe je beter om kunt gaan met negatieve emoties en hoe je dit positiever kunt maken. Voor jezelf zorgen wordt de normaalste zaak van de wereld.

Energie

Met het volgen van dit programma ga je weer beter in je vel zitten, waardoor je weer meer energie ervaart. Je voelt je weer positiever, je humeur wordt beter en je staat weer open om nieuwe dingen te ontdekken.

Gezonde relatie met eten

Je gaat beter met voeding om waardoor je een gezondere relatie krijgt met eten. Eten is geen snaaien en schuldig gevoel meer maar wordt weer genieten en gezellig. Eten hoort er weer normaal bij zonder dat je er de hele dag over na hoeft te denken.

Zelfvertrouwen

Je gaat weer in jezelf geloven. De spiegel en de weegschaal zijn niet langer meer je vijand, want je zit nu weer lekkerder in je vel. Je geniet meer van de dingen die voor jouw waardevol zijn in het leven.

Rust in je hoofd

Je leert om weer meer positieve gedachtes te krijgen in plaats van negatieve gedachtes. Hierdoor stop je met piekeren en zul je zelfs weer lekkerder gaan slapen. Waardoor je ook weer uitgeruster wakker wordt.

Wie is Sarina Baas?

Sarina Baas is het gezicht achter het programma Reset Your Mind. Ze is hypnotherapeut, levenscoach en voedingsdeskundige. Met deze kennis is het programma met zorg samengesteld.

Sarina Baas is 46 jaar oud, getrouwd en heeft zij 2 zoons. Samen wonen ze in een boerderij onder de rook van Nijmegen. Persoonlijk is Sarina een nuchter persoon en houd zij ervan om alles positief te zien. De grote missie van Sarina Baas is dat vrouwen zich niet langer laten misleiden door de voedsel- / dieetindustrie. Met deze reden is haar programma ook geen dieet maar ga je vooral bezig met de oorzaak achter snaaien, teveel eten of emotie eten.

Sarina_Baas
Sarina Baas

Sarina Baas heeft meer programma’s ontwikkeld dan alleen Reset Your Mind. Een van deze programma’s is Baas over je gewicht. In dit programma ga je de oorzaak van je overgewicht achterhalen. Je gaat ontdekken in welke situaties jij sneller gaat snaaien of teveel eten.

Een ander programma van Sarina Baas is de Magische Maagband. Dit is een programma om je echt definitief van je overgewicht af te helpen. Het doel met dit programma is een leven zonder nutteloze lasten. Het programma bied je echt enorm veel voordelen. Al deze voordelen kun je hier vinden. Dit programma is een echte aanrader als je serieus last hebt van overgewicht.

Gratis e-book & webinar

Ongeacht of jij dit programma wel of niet gaat volgen heb ik voor jouw een gratis e-book en webinar! Meld je hier aan voor:

Ook kun je alvast een gratis training volgen om definitief te stoppen met emotie eten. In deze training krijg je al veel informatie en tips. Deze training wordt gegeven door Sarina Baas. Bekijk onderstaande podcast afleveringen op volgorde!

Deel 1
Deel 2
Deel 3

Hoe ziet Reset Your Mind eruit?

Het programma Reset Your Mind bestaat uit 7 verschillende modules. Deze modules zijn weer onderverdeeld in verschillende lessen. Je krijgt niet alleen een hoop informatie maar daarnaast moet je ook zelf aan de slag met opdrachten. Deze opdrachten helpen jouw om een beter versie van jezelf te worden.

Je krijgt hiermee meer zelfvertrouwen en je gaat bezig om jouw doelen te bereiken.

Hoe de 7 modules zijn opgebouwd zie je in de onderstaande afbeelding.

inhoud reset your mind
Inhoud programma Reset Your Mind

Als je op één van de modules klikt, komen alle lessen tevoorschijn. Deze hebben allemaal (net als de modules) een vakje ervoor wat afgevinkt wordt, als je een les hebt voltooid. Zo weet je precies waar je bent gebleven. De lessen zijn allemaal zo vaak te volgen en openen als je zelf wilt. Zo kun je ook de hypnosevideo’s zo vaak volgen als jij wilt!

Naast deze modules zijn is er elke 2 weken een Q&A (question & answer). Hier kun jezelf je eigen vraag voor insturen. Deze wordt dan behandeld in de Q&A. Dit geeft je extra persoonlijke begeleiding naast het programma.

Nog een voordeel als je dit programma gaat volgend is dat je toegang krijgt tot de community van Sarina Baas. Hierin zitten mensen die net als jij aan de slag gaan met bijvoorbeeld overgewicht, emotie eten of mindset. Vragen kun je hier altijd stellen. Maar ook jouw motivatie of resultaten kun je hier delen. Je staat er dus nooit echt alleen voor!

Bij aanschaf van het programma krijg je toegang tot 5 extra bonussen. Deze staan in module 7. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Deze krijg je gratis erbij als je het programma aanschaft. Onderstaande afbeelding laat zien wat deze bonussen zijn.

bonussen reset your mind
Bonussen Reset Your Mind

Voor- en nadelen Reset Your Mind

Wat zijn de voordelen van Reset Your Mind?

 • Het volledige programma is thuis te volgen
 • Toegankelijk op telefoon, tablet, laptop en computer
 • Levenslang toegang
 • Werken aan je mindset
 • Inclusief toegang tot video’s van de HypnoSlim Academy
 • Inclusief 5 gratis bonussen
 • Definitief afscheid nemen van snaai buien en emotie eten

Wat zijn de nadelen van Reset Your Mind?

 • Motivatie is belangrijk
 • Je zult geen gewicht verliezen als je de informatie niet in praktijk toe past
 • Je moet open staan voor de hypnose video’s (persoonlijk vind ik ze fantastisch)

Mijn ervaring met Reset Your Mind

Mijn ervaring met Reset Your Mind is zeker positief. Ik ben een groot voorstander van het een positieve mindset. Iets wat je met dit programma zeker voor elkaar krijgt.

Verder vind ik het erg fijn dat je het programma in je eigen tempo kunt volgen. Je hebt onbeperkt toegang dus je kunt zelf kiezen wanneer je ermee aan de slag gaat. Ik kan je als tip ook meegeven om gewoon voor alle onderdelen te tijd te nemen zodat je daadwerkelijk het maximale eruit haalt. Als je snel alles doorleest maar er niks mee doet zul je minder resultaat bereiken.

Voor sommige opdrachten wordt ook aangegeven om er gewoon een week mee bezig te gaan en over na te denken.

Ik vind het ook heel fijn dat je geen dieet of andere regels krijgt met volgen van Reset Your Mind. Je blijft gewoon normaal eten alleen wordt het door een betere mindset makkelijker om minder te snaaien of simpelweg teveel te eten. De ontspanning die je creëert met dit programma zorgt er simpelweg voor dat je relaxer bent en minder gaat stresseten.

Verder vind ik de hypnose video’s echt heerlijk om naar te luisteren. Ik zonder me af met oordopjes in en ontspan. Op dat moment is er niks meer belangrijk en doe ik niets meer dan luisteren. Daarna voel ik me letterlijk meer ontspannen en heb ik weer meer energie. Het is echt een momentje voor jezelf. Hypnose klinkt misschien eng of vaag maar het tegenovergestelde is waar.

Is het programma Reset Your Mind een aanrader?

Ik vind het programma Reset Your Mind zeker een aanrader. Het is echt 100% goed om met je mindset aan de slag te gaan. Je mindset is voor veel gebeurtenissen in het leven een belangrijk onderdeel. Hoe jij op situaties reageert, is afhankelijk van jouw mindset.

Zo werkt dit ook met eten, met snaai buien en emotie eten. Het compleet volgen van elk onderdeel van dit programma gaat jouw zeker dichter bij je doel brengen.

Wat het kost programma Reset Your Mind?

Het programma Reset Your Mind is een eenmalige aanschaf van 347,-. Na aanschaf heb je de rest van je leven toegang tot het programma en kun je dit zo vaak volgen als je zelf wilt. Bij aanschaf kun je kiezen voor een eenmalige betaling of in 2 termijnen betalen.

Ik snap dat dit klinkt als best een hoog bedrag. Maar geloof me dat een investering in jezelf altijd je geld waar is! Bedenk maar hoeveel beter je leven eruit gaat zien, als het jouw gaat lukken om minder te snaaien, af te vallen en je meer energie en zelfvertrouwen krijgt!

Kortingscode Reset Your Mind

Wil jij graag met het programma Reset Your Mind starten? Dan heb ik voor jouw een kortingscode. Met de code TINA krijg je 10% korting op je bestelling! Twijfel dus niet langer en start vandaag nog!

Reset Your Mind
Programma Reset Your Mind
 • Definitief stoppen met snaaien en emotie eten
 • Levenslange toegang
 • Toegang tot video’s van de HypnoSlim Academy
 • Afvallen door verandering van mindset
 • Inclusief 5 gratis bonussen

Plaats een reactie