Eiwitrijke recepten kookpakket

Het eiwitrijke recepten kookpakket is een pakket vol met recepten wat er voor kan zorgen dat jij genoeg eiwitten binnen krijgt. Met het eiwitrijke recepten kookpakket krijg je recepten voor ontbijt, lunch, diner en snacks. Hiermee valt er voor elk moment van de dag iets lekkers te maken.

Om het voor jou makkelijk te maken om veel eiwitten binnen te krijgen is het slim om eiwitrijk te gaan eten. Het eiwitrijke recepten kookpakket gaat jou hierbij helpen! In dit artikel leg ik je uit waarom het eiwitrijke recepten kookpakket een aanrader is om aan te schaffen.

Inhoudsopgave

Voor wie is het eiwitrijke recepten kookpakket?

In principe kan iedereen aan de slag met deze recepten. De recepten hebben dan wel een focus op veel eiwitten, maar het kan geen kwaad om dit binnen te krijgen. Naast dat er veel eiwitten in het recept zitten, is er ook gewoon op gelet dat het gezonde recepten zijn. Hierdoor kan ook het hele gezin mee eten van de recepten.

De focus bij de recepten ligt op het binnen krijgen van genoeg eiwitten. Dit is vooral voor (kracht)sporters belangrijk. Genoeg eiwitten binnen krijgen is essentieel voor spierherstel en spiergroei. Eiwitten zijn belangrijk als bouwstenen voor het lichaam. Met name ook de opbouw voor spieren. Spieren gebruiken deze eiwitten om bijvoorbeeld te herstellen van een goede krachttraining.

Schrijver van het eiwitrijke recepten kookpakket

Het pakket is ontwikkeld door Jacco. Jacco heeft zijn eigen bedrijf opgericht en is ingeschreven bij de kamer van koophandel. Verder geniet Jacco lekker van zijn privacy en is hij niet teveel in social media te vinden.

Jacco heeft het eiwitrijke recepten kookpakket vooral ontwikkeld voor de krachtsporters. Als je als krachtsporter niet genoeg eiwitten binnen krijgt, dan kan het zijn dat je minder resultaat hebt dan als je wel genoeg eiwitten binnen krijgt. Ook voor andere sporters is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Met al deze eiwitrijke recepten wordt het makkelijk gemaakt om met je voeding genoeg eiwitten binnen te krijgen.

Krachtsporters hebben tot ongeveer 2 gram eiwitten nodig per kilo lichaamsgewicht (per dag). Dit betekent dat als je 75 kilo weegt, je tot 150 gram eiwitten per dag moet eten. Als je helemaal niks doet, dan is ongeveer 1 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht voldoende. De hoeveelheid eiwitten die nodig zijn om binnen te krijgen hangt dus heel erg af van de hoeveelheid beweging die je krijgt.

Eiwitten en afvallen

Het eten van eiwitten zorgt er helaas niet gelijk voor dat je afvalt. Toch kan eiwitten eten wel meehelpen met afvallen. Als je eiwitten eet, krijg je namelijk een vol gevoel. Dit kan jou helpen om te voorkomen dat je extra ongezonde dingen gaat eten. Met een verzadigd en vol gevoel is het veel makkelijker om van extra ongezonde snacks af te blijven, dan als je trekt hebt.

Als je wilt afvallen maar vooral wel spiermassa wilt behouden is het ook belangrijk om nog steeds genoeg eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten zijn de belangrijke bouwstenen voor je spieren. Je wilt als je af gaat vallen geen spiermassa verliezen maar juist vet. Dus de eiwitten zelf helpen niet om af te vallen maar het kan jou wel helpen om langer een verzadigd gevoel te hebben en het zorgt ervoor dat spiermassa minder snel verdwijnt.

Als je wilt afvallen is het ook belangrijk om in ieder geval niet te gaan overdrijven met de hoeveelheden aan eiwitten die je gaat eten. Alles wat je teveel eet, wordt opgeslagen als vet. Dit maakt niet uit of dit eiwitten, koolhydraten of vetten zijn. Let op de juiste verdeling van je voedingsinname en zorg er vooral voor dat je calorie inname niet te hoog ligt.

Hoe ziet het eiwitrijk recepten kookpakket eruit?

Het receptenboek is gericht op mensen die aan krachttraining doen en daarom extra eiwitten binnen moeten krijgen. Bij de recepten staat aangegeven hoeveel eiwitten erin zitten. Dit is ideaal om bij te houden hoeveel eiwitten je binnen krijgt en zie je gelijk of dit genoeg is voor jou.

Er is rekening mee gehouden dat de recepten voornamelijk minder vet en koolhydraten bevat en veel eiwitten. Dit om zo de eiwit inname omhoog te krijgen en om te voorkomen dat je aan komt in vet. Ook is erop gelet dat niet iedereen veel tijd heeft om in de keuken te staan. De recepten kosten over het algemeen niet zo heel veel tijd om te maken. Dit maakt het een stuk makkelijker om gezond en eiwitrijk te eten.

In dit pakket krijg je verschillende kookboeken. Je ontvang de kookboeken in e-book variant. Bij aanschaf ontvang je het volgende:

 • Eiwitrijke ontbijt recepten
 • Eiwitrijke lunch recepten
 • Eiwitrijke diner recepten
 • Eiwit snacks recepten
 • Eiwitrijke smoothies
 • Maaltijdplanner

Om je een idee te geven wat je kunt verwachten bij deze recepten e-books:

eiwitrijk recepten kookpakket sneak peak

Eiwitrijke ontbijt recepten

Ideale recepten om de dag mee te starten. Het leuke aan de ontbijtrecepten is dat je nieuwe ideeën krijgt voor een heerlijk ontbijt. De recepten zijn even een keer wat anders dan een boterham, een bakje yoghurt of havermout. Daarbij kun je verschillende recepten lekker af wisselen zodat je elke dag opnieuw kunt genieten van een heerlijk ontbijt.

Eiwitrijke lunch recepten

De lunch recepten zijn ook weer heerlijke andere recepten dan de standaard maaltijden. Er wordt lekker veel variatie gegeven met verschillende recepten. Er zitten ook recepten tussen die prima geschikt zijn voor onderweg, op school of op het werk. Voor ieder wat wils.

Eiwitrijke diner recepten

Ook met de recepten voor het avondeten krijg je weer een heerlijke variatie aan recepten. Hiermee blijft het leuk om op deze manier je eten klaar te maken. Met simpele ingredienten kost het je in principe niet meer dan een half uur om de recepten te bereiden. De recepten zitten vol met vitamines, mineralen en voedingsstoffen.

Eiwit snacks recepten

wie houd er nou niet van een lekker tussendoortje?! Ideaal als je kan snacken op een gezonde manier en daarbij ook gelijk weer extra eiwitten binnen krijgt. Vooral leuk voor de sporters uiteraard. Maar ook voor ieder ander. De gezonde eiwitrijke snacks zijn een heel goed alternatief voor een koek of chocolade of andere ongezonde dingen.

Eiwitrijke smoothies

Naast deze 4 recepten e-books krijgt je hierbij ook een recepten e-book voor eiwitrijke smoothies. Deze smoothies zijn heerlijk om bijvoorbeeld als tussendoortje te nemen. Ook is het een makkelijke eiwitrijke aanvulling als je even een dag geen tijd hebt om te gaan koken. Of als lekkere afwisseling met de eiwitrijke ontbijt recepten. Tussen de smoothies zit bijvoorbeeld een pre-workout boost, the muscle builder en cool down smoothie.

Eiwitrijke-smoothies-kookpakket
Eiwitrijke Smoothies

Maaltijdplanner

En dan krijg je gratis extra nog een handige maaltijdplanner. Dit maakt het voor jou nog makkelijker om de juiste hoeveelheid eiwitten te consumeren. Met deze maaltijdplanner kun je voor de hele week vooruit plannen hoe jij je maaltijden in gaat delen. Op deze manier kom je iedere dag makkelijk aan de juiste hoeveelheid eiwitten die je nodig hebt.

Maaltijdplanner
Maaltijdplanner

Voordelen en nadelen eiwitrijke recepten kookpakket

Als iets makkelijk is om aan te passen in je leven wordt het ook makkelijk om iets vol te houden. Wil jij niet teveel tijd kwijt zijn aan het maken van je eten maar wel goed eiwitrijk eten?! Dan is het handig om recepten te gebruiken die makkelijk zijn en niet teveel tijd kosten. Nadelen zitten er eigenlijk niet heel erg aan.

voordelen

 • Zelf niet meer nadenken over wat je moet gaan eten.
 • Eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag.
 • Elke dag makkelijk genoeg eiwitten binnen krijgen.
 • De recepten helpen mee om spiergroei te realiseren.
 • Het zijn makkelijke recepten die niet teveel tijd kosten om te bereiden.
 • Een groot deel van de recepten is op basis van weinig koolhydraten en vet, om zo aankomen in vet te voorkomen.
 • Bij de recepten staan tips en worden er alternatieven gegeven, zodat je alles op jou behoefte af kunt stellen!

Nadelen

 • Je moet nog steeds zelf de keuken in om de recepten klaar te maken.
 • De recepten boeken zijn alleen te verkrijgen als e-books en niet als fysieke boeken.
 • Recepten klaar maken kost meer tijd dan kant- en klare producten in de supermarkt te halen.

Ervaringen met het eiwitrijke recepten kookpakket

Hieronder een kleine greep uit een aantal klant ervaringen met het eiwitrijke recepten kookpakket. Ze vertellen waarom hun de eiwitrijke recepten gebruiken en hoe ze het ervaren.

Vince over Eiwitrijke Recepten

Handig dat overal het aantal gram eiwit bij vermeld staat en dat ieder gerecht duidelijke foto´s heeft. Ik scroll gewoon even door de gerechten heen om wat uit te zoeken in plaats van dat ik alles moet gaan lezen. De gerechten zijn gemakkelijk te bereiden en er is keuze zat.

Vince, Amersfoort

eiwitrijke recepten klant

Erik Aarts over Eiwitrijke Recepten

Ik wist wel dat ik meer eiwit moest eten, maar het kwam er gewoonweg niet vaak van. Na het sporten wel (dan is de motivatie nog het hoogst ;)) maar op andere momenten schoot het er vaak bij in. Ik wist ook niet dat er zoveel mogelijkheden waren voor het eten van eiwit in de ochtend en middag. Vooral dit helpt me, bij de avond maaltijd kwam ik vaak wel aan mijn eiwit, maar overdag lette ik er eigenlijk nooit op. Super fijn het boek.

Bedankt trouwens voor de tip van het weglaten van de aardappelen. Die at ik eerst werkelijk overal bij, in gebakken vorm of uit de oven. Nu nauwelijks meer en inderdaad het komt het aantal eiwit ten goede. En m’n buikvet overigens ook :)

Erik Aarts, Zierikzee

eiwitrijke recepten klant 2

Rizad Azan over Eiwitrijke Recepten

De recepten helpen mij bij het droog trainen. Mijn doel is een vetpercentage van 10% en ook wil ik nog in spiermassa aankomen. Moet dus veel eiwit eten. Ik merk dat ik sneller herstel en harder vooruit ga wanneer ik veel eiwit eet en gebruik de recepten dus graag.

Rizad Azan

https://i0.wp.com/www.eiwitinvasie.nl/wp-content/uploads/2015/06/eiwitrijke-recepten-klant-3-136x300.jpg?resize=122%2C269

Hoe werkt de aanschaf?

Als je de kookboeken aanschaf, moet je deze eerst betalen. Na betaling komt er al snel een mail binnen met de verschillende e-books. Hiermee kun je gelijk aan de slag! Omdat je online bij de e-books kunt, kun je op elk apparaat bij de recepten. Dit maakt niet uit of het telefoon, iPad of computer is.

Je betaald op dit moment eenmalig 19 euro via i-deal of andere manier van betalen naar keuze. Daarna kun je voor altijd deze recepten gebruiken. Er geld een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht er dus iets niet zijn zoals je verwacht of niet goed zijn dan kun je hier dus altijd gebruik van maken.

Schaf vandaag nog het eiwitrijke recepten kookpakket aan en ga goed van start!

Eiwitrijke recepten kookpakket
 • Recepten voor ontbijt, lunch, diner en snacks
 • Ontvang als extra bonus eiwitrijke smoothies recepten
 • Ontvang gratis extra ook een handige maaltijdplanner!
 • Makkelijk en snel te bereiden recepten.
 • Het kost je eenmalig maar 19 euro in plaats van totaal 114 euro op dit moment!

Plaats een reactie