Proteïnerijke recepten pakket

Het proteïnerijke recepten pakket zijn verschillende receptenboeken met eiwitrijke recepten. Waarschijnlijk herken je dit wel: Weinig variatie in eiwitrijke recepten? Lastig om voldoende eiwitten binnen te krijgen? Tijd voor nieuwe lekkere recepten? Dan is het proteïnerijke recepten pakket precies wat jij nodig hebt!

Speciaal voor deze mensen is het proteïnerijke recepten pakket ontwikkeld. In deze review leer je meer over voor wie het pakket bedoeld is, wat je krijgt als je dit aanschaft en geef ik mijn eigen ervaring met dit proteïnerijke recepten pakket.

Waarom is proteïnerijk eten belangrijk?

Veel mensen resultaat willen behalen met trainen focussen zich vaak op veel en lang trainen. Maar als je hier niet juist bij eet, kan resultaat uitblijven. Dit is natuurlijk zonde van alle energie die je in je training steekt.

Als je graag een gespierd of strak uiterlijk wilt, dan moet je hier wat voor doen. Naast training is voeding ook onwijs belangrijk om hierin je doel te bereiken. Je zult voldoende proteïne moeten eten. Als je lichaam niet de juiste en goede voedingsstoffen binnen krijgt, dan zul je een stuk minder snel resultaat hebben.

Voor spierherstel en spieropbouw is het belangrijk om voldoende proteïne binnen te krijgen. De proteïnes zorgen ervoor dat je lichaam bouwstoffen binnen krijgt. Deze bouwstoffen zijn essentieel voor spierherstel. Daarbij zorgen de eiwitten voor een verzadigd gevoel. Dit kan helpen bij het afvallen omdat je minder trek krijgt om ongezond te snacken als je een verzadigd gevoel hebt.

Met het trainen maak je je spieren eigenlijk een heel klein beetje kapot. Voldoende proteïnes zorgen ervoor dat je lichaam deze spieren kan herstellen. Met herstellen past je lichaam zich altijd een beetje aan op de belasting en zal je sterker herstellen. Als je dit keer op keer herhaald zul je sterker en strakker worden en meer massa kweken.

Als je niet genoeg proteïne binnen krijgt, dan zul je met het trainen dus minder resultaat boeken.

Hoeveel proteïne heb je ongeveer nodig?

De juiste hoeveelheid proteïne zal voor een sporter liggen op 1.8 tot 2 gram per kilo lichaamsgewicht op een dag. Voor een niet sporter ligt dit ongeveer op 1 gram proteïne per kilo lichaamsgewicht. Ben je een klein beetje in beweging, dan zit je hier ongeveer tussenin.

Voor wie is het proteïnerijke recepten pakket?

proteïnerijke recepten pakket is hoofdzakelijk ontwikkeld voor mensen die fanatiek sporten. Met name krachtsport. Voor mensen die aan een sport doen is het belangrijk om voldoende proteïne binnen te krijgen. Sporters hebben hiervan meer nodig, dan niet sporters. Dit is omdat je lichaam voor spierherstel en spieropbouw voldoende proteïne nodig heeft.

Dit proteïnerijke recepten pakket kun je ook gebruik als je wilt afvallen. Bij de recepten in dit boek staat precies aangegeven hoeveel calorieën erin zitten. Je weet op deze manier precies wat je binnen krijgt. Een groot voordeel van proteïnerijk te eten, is dat dit gelijk goed vult. Eiwitten zorgen voor een lekker vol gevoel na het eten. De basis voor afvallen blijft uiteraard altijd: Minder calorieën binnen krijgen, dan wat je op een dag verbruikt.

Je hoeft ook geen keukenprinses te zijn om aan deze recepten te beginnen. Het zijn normale ingredienten zonder uitgebreide gekke bereidingen. De meeste recepten uit dit pakket zijn vrij makkelijk op klaar te maken.

Het proteïnerijke recepten pakket bied je onder andere:

 • Gevarieerde recepten.
 • Recepten met voldoende proteïne.
 • Recepten die geschikt zijn, als je wilt afvallen.
 • Praktische en duidelijke recepten.
 • Voldoende inspiratie.
 • Iets anders dan de standaard, broccoli en kip.

Voor wie is het pakket niet bedoeld?

Er zijn een aantal mensen binnen doelgroep voor wie het pakket niet handig is. Dit zijn met name de veganisten en vegetariërs. Veel recepten bevatten kip of bijvoorbeeld vis. Het is zonde om dit pakket aan te schaffen als alle recepten met vlees en vis afvallen. Tuurlijk zitten er wel recepten tussen zonder vlees en vis, maar in verhouding denk ik dan niet dat het dan nog je geld waard is.

Wie is de schrijver van het proteïnerijke recepten pakket?

De schrijver of eigenlijk schrijvers, zijn de eigenaren van ‘Droog trainen academie’. Droog trainen academie heeft verschillende online programma’s gemaakt voor droog trainen en om spieropbouw te realiseren. De schrijvers hebben zelf de ervaring hoe lastig het kan zijn om op de juiste manier te eten. En dan vooral om hier de juiste recepten voor te vinden.

Henry-en-Rinus-Droog-Trainen-Academy
Henry en Rinus van droog trainen academie

Henry en Rinus (eigenaren van droog trainen academie) waren vooral opzoek naar recepten die binnen hun voedingsschema zou passen. Na lange tijd online zoeken hadden ze eigenlijk nog steeds bijna niks gevonden. En tussen de recepten die ze hadden gevonden, stonden ook nog eens de verkeerde macronutriënten aangegeven. Met als gevolg dat hun voedingsschema in de war raakte.

Omdat dit hun belemmerde in hun doel, ze zijn zelf aan de slag gegaan voor nieuwe recepten. Ze zijn samen gaan werken met voedingsdeskundigen om de juiste recepten bij elkaar te krijgen. Na lange tijd van zoeken en recepten samenstellen, hadden ze uiteindelijk 155 recepten bij elkaar. Deze recepten samen zijn nu het proteïnerijke recepten pakket geworden. Nu kan iedereen die op zoek is naar recepten om spieropbouw te maximaliseren, gebruik maken van dit receptenpakket.

Betrouwbaarheid?

Of de schrijvers betrouwbaar zijn, hoef je niet over te twijfelen. Henry en Rinus zijn als sinds 2013 bezig met hun online droog trainen academie. Hun pagina op facebook en hun Instagram account zijn zeer populair. Hier worden ook veel video’s op gedeeld waar ze zelf op te zien zijn.

Verder leven de mannen op dit moment in Curaçao. Het is hun fulltime baan om andere mensen te helpen met het bereiken van hun droomlichaam. Dit door middel van verschillende programma’s en receptenboeken. Ze zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel in Nederland. Het is dus ook een echt bedrijf.

Meer over droog trainen academie

droog-trainen-academie-logo

Naast het proteïnerijke recepten pakket heeft droog trainen academie ook de fitcooking lifestyle gemaakt. De fitcooking lifestyle is een compleet plan om voor het hele jaar rond gezond te leven. Je leert over gezond eten en leven, je krijgt een trainingsschema, recepten en nog veel meer.

Verder richt droog trainen academie zich op programma’s die je helpen om een gezond en strak lichaam te krijgen. Zo is er bijvoorbeeld een droog trainen protocol voor vrouwen, een droog trainen protocol voor mannen en een spiermassa protocol voor mannen. Deze programma’s hebben gemeen dat ze zich richten op het krijgen en behouden van een laag vetpercentage en je leert hoe je een strak en gespierd uiterlijk te krijgen. Al deze programma’s zijn alleen online te verkrijgen.

Het proteïnerijke recepten pakket is een ideale aanvulling op deze verschillende programma’s.

Wat wordt er beloofd met het proteïnerijke recepten pakket?

Het samengestelde receptenpakket bestaat uit 5 verschillende e-books. Deze e-books zitten vol recepten om spieropbouw te realiseren en een strak lichaam te krijgen.

Bij alle recepten worden duidelijk de voedingswaarde aangegeven. De voedingswaarde is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben wat je binnen krijgt. Je kunt aan de voedingswaarde zien of een recept binnen jou schema past. Daarbij weet je ook gelijk de hoeveelheid koolhydraten en vetten die je binnen krijgt.

Voedingswaarde overzicht proteïnerijke recepten pakket
Voedingswaarde bij de recepten

Je hoeft niet meer uren te zoeken naar recepten die binnen jou voedingspatroon passen. Met dit compleet pakket krijg je voor elk moment van de dag verschillende recepten. De recepten zijn onderverdeeld over verschillende e-books. Dit zorgt ervoor dat het overzichtelijk is. Als je op zoek bent naar een recept, pak je het e-book erbij wat je nodig hebt en je zoekt er een op. Je kan je voorstellen dat handiger is dan door 155 recepten in één boek te scrollen.

De recepten zijn makkelijk en goedkoop. De meeste recepten kosten niet heel veel tijd om klaar te maken. Met een duidelijke uitleg, kan iedereen aan de slag om deze recepten te maken. Volg de stappen en de rest gaat vanzelf. De recepten zijn zonder dure ingredienten. Je hoeft dus niet gelijk een extreme uitgave te gaan doen om gezond te gaan eten. Nu kan ik je persoonlijk vertellen, dat altijd gezond eten, wel iets duurder uit zal vallen dan ongezond eten. Maar dit kun je zo gek maken als je het zelf wilt.

Hoe ziet het proteïnerijke recepten pakket eruit? + video

In deze video laat ik je zien, wat je krijgt als je het proteïnerijke recepten pakket aanschaft.

Het proteïnerijke recepten pakket is opgebouwd uit 5 verschillende e-books. Het eerste e-book is eigenlijk het pakket wat je koopt. De andere 4 e-books zijn extra en krijg je gratis bij je aankoop. Met al deze e-books samen krijg je in totaal maar liefst 155 recepten. Dit is echt veel en je bent wel een tijdje bezig om dit allemaal uit te proberen.De verschillende e-books zijn als volgt:

Per recept zie je als eerste de foto. Daaronder staat alle ingredienten die je nodig hebt voor het recept. De bereidingswijze staat er ook duidelijk bij omschreven. Als laatste zie je de macronutriënten per recept aangegeven. Hierbij zie je het totaal aantal calorieën en de verdeling tussen koolhydraten, vetten en proteïnes. Dit is in elk recepten e-book hetzelfde opgebouwd.

Een kleine aanvulling nog over de macronutriënten. Deze moet je een klein beetje gebruiken als richtlijn. Als je namelijk een product gebruikt, dan kunnen de voedingswaardes per merk of leverancier iets afwijken. Als je echt 100% accuraat wilt zijn, dan zou ik alsnog alle macro’s zelf bijhouden.

Het totale pakket bestaat uit:

 • proteïnerijke ontbijt-, lunch- en dinerrecepten
 • proteïnerijke snack
 • proteïnerijke smoothies
 • proteïnerijke salades
 • proteïnerijke dressings

E-book 1: Proteïnerijke ontbijt-, lunch- en dinerrecepten

Het eerste e-book is het belangrijkste. Dit is het hoofdboek waar het om gaat. Dit is het receptenboek met ontbijt, lunch en diner recepten. Dit zijn bij elkaar 75 recepten. Het e-book start met een inleiding waarin je uitleg krijgt over proteïnerijke voeding en macronutriënten. Daarna scrol je verder naar beneden en krijg je de recepten te zien. Er staat in het e-book een apart overzicht/ inhoudsopgave van de ontbijt recepten, lunch recepten en diner recepten.

Spiergroei_ontbijt - proteïnerijke recepten pakket
Recept spiergroei ontbijt

E-book 2: Proteïnerijke snacks

Chocolade proteïne balletjes - proteïnerijke recepten pakket
Recept chocolade proteïne balletjes

Een heerlijke aanvulling voor tussendoor! Met 20 verschillende recepten heb je genoeg ideeën om te gaan proberen. De recepten zijn niet alleen proteïnerijk, maar er wordt ook op gelet dat deze gewoon gezond zijn. Zo kun je met de proteïnerijke snacks lekkere tussendoortje voor jezelf maken. Of je kunt zelf iets lekker maken voor als je bezoek krijgt. Hoe leuk is het als je iets lekker aan kan bieden wat je zelf hebt gemaakt en ook nog eens gezond is?!

E-book 3: Proteïnerijke smoothies

chocolade kersen smoothie- proteïnerijke recepten pakket
Recept chocolade kersen smoothie

Met de proteïnerijke smoothies krijg je allemaal verschillende ideeën om smaken te combineren. De verschillende smaak combinaties maakt dit een leuk e-book met lekkere smoothies. Met 25 verschillende recepten, heb je een ruime keuze aan verschillende smaken. De smoothies eiwitrijk maken, hebben ze een hele mooie, makkelijke oplossing voor gevonden. Gewoon een schepje eiwitten toevoegen. Zo simpel maak je een eiwitrijke smoothie.

E-book 4: Proteïnerijke salades

romige zalm spinazie salade - proteïnerijke recepten pakket
recept romige zalm spinazie salade

De salades bevatten leuke en totaal verschillende recepten. Je krijgt niet alleen maar salades met sla, maar ook met bijvoorbeeld zoete aardappel en quinoa. Persoonlijk vind ik de salades met sla lekker in de zomer en de wat zwaardere en vollere salades wat meer voor in de winter. Met 25 recepten in dit e-book heb je ook weer genoeg keuze!

E-book 3: Proteïnerijke dressings

Dit is een mooie aanvulling op de salades. In totaal krijg je hier 10 verschillende dressing recepten. Deze dressings zijn misschien wel het meest verrassend van alle receptenboeken die je krijgt. Normaal gebruiken veel mensen al snel de kant- en klare dressings uit de supermarkt. Deze zitten vaak vol ongezonde vetten en suikers. Met de dressings in het receptenboek leer je op een nieuwe manier verschillende dressings te maken. De dressings krijgen ‘echte’ smaken. Je gaat echt dingen proeven in plaats van je salade wat minder droog te maken met een supermarkt dressing.

sjalot en grapefruit dressing - proteïnerijke recepten pakket
recept sjalot en grapefruit dressing

De gebruiksvriendelijkheid van het proteïnerijke recepten pakket

Dit is een belangrijke reden om het pakket wel of niet aan te schaffen. De gebruiksvriendelijkheid van het pakket is prima op orde. Alles is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Als je hier nog over twijfelt, bekijk dan even de video in dit bericht.

Je hoeft ook geen keukenprinses of doorgewinterde sporter te zijn om de recepten te begrijpen. Het zijn normale recepten die iedereen klaar kan maken. Alleen is nu de basis van de recepten het binnen krijgen van voldoende eiwitten.

Verder scrol je lekker van boven naar beneden door het e-book heen, wat ook allemaal voor zich spreekt.

Wat zijn de ervaringen met dit proteïnerijke recepten pakket?

Er zijn een aantal ervaringen met het proteïnerijke recepten pakket te vinden online. Dit zijn mensen die het proteïnerijke recepten pakket ook hebben aangeschaft en gebruikt.

In de ervaring geeft er bijvoorbeeld iemand aan dat deze recepten voor afwisseling zorgen in zijn voedingsschema. Iemand anders is 7 kilo afgevallen sinds hij deze recepten klaar is gaan maken.

Ook geeft een diëtiste haar mening over het proteïnerijke recepten pakket. Ze weet uit ervaring dat het soms lastig kan zijn om te variëren met proteïnerijke recepten. Het receptenboek bied veel afwisseling.

Meer en uitgebreidere ervaringen lees je hier

Eigen ervaring met het proteïnerijke recepten pakket

Naar mijn mening is het een ideaal receptenpakket om in huis te hebben. Vooral als je erop wilt richten om veel eiwitten binnen te krijgen. De recepten zijn duidelijk omschreven, kosten meestal niet teveel tijd om klaar te maken en zijn ook nog eens erg lekker.

De e-books zijn overzichtelijk ingedeeld met een inhoudsopgave. Je kunt precies zoeken tussen de recepten waar jij naar op zoek bent. Er staat niks door elkaar. Er staat duidelijk bij wat de ingredienten zijn, de bereidingswijze en de voedingswaarde. Verder staat er geen overbodige tekst bij de recepten.

Ik vind het goed dat het recepten zijn met alledaagse ingredienten. Je leert er nu vooral eens iets anders mee klaar te maken op een gezonde manier. Vooral voor sporters vind ik het een aanrader.

Is het proteïnerijke recepten pakket de moeite waard?

Als je de video hebt bekeken, dan kun je hier denk voor jezelf een hele goede mening over hebben. Je hebt gezien wat je krijgt bij de aanschaf en daar gaat het om. Hier kun je zelf al zien of het wat voor jou is of niet.

In de basis is het een duidelijk opgesteld receptenboek. De foto’s geven je een goed beeld, de bereidingswijze is kort en duidelijk omschreven, het is duidelijk hoe de macronutriënten zijn, de verschillende e-books hebben een duidelijke inhoudsopgave en er is een hoop keuze in verschillende recepten.

3 gratis recepten - proteïnerijk recepten pakket

De recepten zijn vooral gericht op sporters die extra eiwitten nodig hebben en voor mensen die fanatiek bezig zijn met het bijhouden van de macronutriënten. Dit is dus ook echt een vrij specifieke doelgroep. Het is daarbij niet zo dat een niet sporter de recepten niet kan maken. Het zijn naast proteïnerijke recepten, ook gewoon gezonde recepten. Dit maakt het dan weer voor iedereen gezond. Je partner of gezin kan dus ook prima mee eten als je deze recepten klaar maakt.

Een groot voordeel is dat de recepten niet zomaar zijn samengesteld, maar dat dit gedaan is met ondersteuning van een diëtiste en voedingsdeskundige. Hierdoor weet je dat de juiste expertise achter deze recepten zit. En hiermee ook kans op zoveel mogelijk resultaat. Het doel met deze recepten is natuurlijk ondersteuning voor spieropbouw en een strak lichaam.

Conclusie: Ben jij een sporter en wil je proteïnerijk eten? Dan is het pakket zeker de moeite waard.

Niet goed, geld terug garantie

De ervaringen van de andere klanten, komen van de site af waarop het e-book wordt gekocht. Dit zegt natuurlijk niet heel erg veel, omdat je deze personen niet kent. Met deze reden heb ik zelf ook gewoon lekker het pakket aangeschaft en ben ik recepten gaan testen.

Er geld een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Dus als het echt niet bevalt, kun je hier altijd nog gebruik van maken. Maar geloof me, met 155 recepten zit er voor iedereen genoeg lekkers tussen. Er is ook altijd nog een mogelijkheid om eerst 3 recepten te downloaden. Zie foto:

Wat kost het proteïnerijke recepten pakket?

Het pakket kost je eenmalig 27 euro. (via de link onderaan de pagina) Hierna heb je de rest van je leven toegang tot deze recepten. Opslaan op je computer kan ook, dan heb je ze voor altijd als pdf bestand.

Je kunt ook altijd nog weer vanaf andere apparaten inloggen. De recepten zijn toegankelijk vanaf je telefoon, tablet, laptop of computer. Het is dus ook mogelijk om je ingrediëntenlijstje er tijdens het boodschappen doen nog even bij te pakken.

De inlogcode krijg je toegestuurd via de email. Let dus op met bestellen dat het juiste e-mailadres in vult. Controleer ook even je spam box als je nog niet gelijk een mail binnen krijgt. Bij mij was de mail binnen een minuut binnen, maar was deze wel als eerste bij me spam terecht gekomen.

Het proteïnerijke recepten pakket is alleen te bestellen op de site van droog trainen academie. Je komt hier via de onderstaande link.

Nog even op een rijtje wat het proteïnerijke recepten pakket in houd:

 • 155 proteïnerijke recepten
 • 5 verschillende e-books
 • Gezonde recepten
 • Geen extreem dure ingredienten
 • Makkelijke bereiding
 • Goede ondersteuning voor spieropbouw
 • Inclusief macronutriënten overzicht
 • Handig met afvallen
 • Geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd
 • Wil jij dit ook?
proteïnerijk recepten pakket
Cover proteïnerijke recepten pakket

Plaats een reactie