Disclaimer

Door gebruikt te maken van deze website, stemt u in met deze disclaimer. Al het onderstaande is van toepassing op deze website.

Op de website wordt de inhoud regelmatig bijgewerkt. We doen ons best om de informatie zo actueel mogelijk te houden.

De informatie op de website wordt geschreven door de beheerder zelf. De berichten die u leest, zijn geschreven op basis van meerdere fitness opleidingen, verdieping/onderzoek naar de verschillende onderwerpen en ervaringen in het eigen leven. De beheerder is geen wetenschapper dus er is een kans dat informatie niet meer actueel of onvolledig is. De website en/of beheerder is hiervoor niet aansprakelijk.

Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleent. U bent als gebruiker zelf verantwoordelijk wat u met de informatie op de website doet. FoodandFitness.nl geeft nooit garanties dat producten die wij aanbieden ook voor u werken. Wij kennen u immers niet en wij weten niet hoe u met producten om gaat die u op/via deze website aanschaft.

De website kan door de beheerder op ieder gewenst moment veranderd of beëindigd worden. De beheerder en/of de website kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindigingen op/van de website.

De website is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt via deze website.

FoodandFitness.nl biedt geen garantie over de veiligheid van de website en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van deze website. De website en de beheerder kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook die wordt geleden door het gebruik van deze website.

Alle teksten en een deel van de foto’s zijn zelf geproduceerd. Er rust hier auteursrecht op. Een deel van de foto’s zijn rechtenvrije foto’s van het internet gedownload.

U heeft dus geen enkel recht om ongevraagd foto’s en teksten van deze website te kopiëren of ergens anders te gebruiken. Dit wordt gezien als plagiaat en het is dan mogelijk om tot rechtsvervolging over te gaan.

Als u het niet eens bent met deze disclaimer, raad ik u aan deze site te verlaten en hier geen gebruik meer van te maken.

Plaats een reactie