Weight gainer voor een clean bulk

Home » Voeding » Sportvoeding » Weight gainer voor een clean bulk

In dit bericht ga ik het specifiek hebben over een weight gainer voor een clean bulk. Je krijgt uitleg over weight gainers, clean bulken en waarom deze weight gainer zo geschikt is voor met een clean bulk.

Wat is een weight gainer?

Een weight gainer is eigenlijk een hele makkelijke manier om extra calorieën binnen te krijgen. Deze extra calorieën zijn om aan te komen in spiermassa. Een weight gainer moet je zien als aanvulling op je gewone voeding.

Meer calorieën binnen krijgen kan natuurlijk op verschillende manieren. Je kunt meer in totaal gaan eten of je kunt calorierijker gaan eten. Maar niet iedereen krijgt het voor elkaar om genoeg calorieën binnen te krijgen. Of om op de juiste manier genoeg calorieën binnen te krijgen.

Herken je dit probleem? Dan is deze weight gainer precies wat jij nodig hebt! Meer hierover lees je in de rest van dit bericht.

Naast genoeg calorieën binnen krijgen is het ook belangrijk om op te letten dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Met een clean bulk betekent dit dat je voldoende eiwitten binnen moet krijgen voor spierherstel en spiergroei. Daarnaast zijn vitamines en mineralen belangrijk voor de algemene gezondheid.

Dit komt allemaal samen in een weight gainer. En als aanvulling hierop zitten er ook koolhydraten in uit havermout. Deze complexe koolhydraten worden langzaam door het lichaam opgenomen. Dit levert energie en zorgt voor een vol gevoel. 

Clean gains

Deze clean gains (weight gainer) hebben 2 soorten eiwitten. Dit zijn whey- en melkeiwitten. Deze eiwitten zijn noodzakelijk voor spieropbouw en spierherstel. Samen met de complexe koolhydraten maakt dit een perfecte aanvulling voor een sporter.

Met name een sporter die specifiek traint voor spieropbouw.


clean-gains


Bestel hier je clean gains!

Wat is een clean bulk?

Een clean bulk is een vorm van bulken. Met een bulk is het doel om aan te komen in spiermassa. Voor het aankomen in spiermassa heb je een calorieoverschot nodig. Dit calorieoverschot valt met een weight gainer heel makkelijk te creëren.

Met een clean bulk wil je veel aankomen in spiermassa en het liefst eigenlijk helemaal niet in vet. Als je niet wilt aankomen in vet, is het van belang dat je de juiste voeding binnen krijgt en de juiste hoeveelheid calorieën.

Dit kan per persoon verschillen hoeveel calorieën dit zijn. Het beste kun je dit online voor jezelf uitrekening en je voeding bij houden in een app zoals myfitnesspall of yazio.

Wat maakt deze weight gainer specifiek voor clean bulken?

Er zijn verschillende soorten weight gainers te verkrijgen. De samenstelling van deze weight gainer maakt het specifiek voor een clean bulk.

Met een clean bulk is het belangrijk om in een calorie overschot te eten. Maar is het ook de bedoeling om dit met zoveel mogelijk gezonde en de juiste voeding te doen. Met zoveel mogelijk gezonde voeding voorkom je het makkelijkst dat je ook aan komt in vet.

Dit zijn veel eiwitten, gezonde koolhydraten, gezonde vetten en genoeg vitamines en mineralen. Deze shake bevat veel eiwitten, de juiste koolhydraten en ook vitamines en mineralen. Het is dus een ideale manier om die extra calorieën binnen te krijgen.

Deze weight gainer voor clean bulken is zonder suiker en kunstmatige zoetstoffen. Extra suiker is iets wat je wilt vermijden, zeker wanneer je bezig bent met een clean bulk.

Voordelen van het gebruik van de clean gainer

Het grootste voordeel van het gebruik van deze weight gainer is dat het zo enorm makkelijk is. De samenstelling bestaat uit eiwitten, koolhydraten, mineralen en vitamines.

Daarnaast heeft deze weight gainer de volgende voordelen:

 • Geen suikers
 • Geen kunstmatige zoetstoffen
 • Een hoog eiwitgehalte van 39,2%
 • De twee beste eiwitbronnen
 • Toegevoegde vitamines en mineralen
 • Complexe koolhydraten uit havermout
 • 335 calorieën per shake

Mijn ervaring met de clean bulk weight gainer

De clean bulk weight gainer is een hele makkelijke manier om aan de juiste extra calorieën te komen die je nodig hebt met een bulk.

Ik vind de smaak niet heel speciaal als je deze aan maakt met water, maar daar heb ik een oplossing voor. Je kunt namelijk een paar druppels flavor drops toevoegen en je krijgt al een betere smaak. Of je kiest natuurlijk een weight gainer met een smaakje.

Het is ook mogelijk om de weight gainer aan te maken met melk. Op deze manier wordt de smaak wat romiger. (En ook lekkerder) Alleen zijn dit wel nog weer meer calorieën dan alleen de shake. Of dit handig is hangt af van de hoeveelheid calorieën die je binnen moet krijgen.

Naar mijn mening is de weight gainer vooral geschikt voor mensen die:

 • Bezig zijn met een (clean) bulk,
 • Het lastig vinden om aan genoeg goede calorieën te komen,
 • Voor iedereen met ondergewicht,
 • En voor mensen die op een makkelijke manier genoeg calorieën en eiwitten willen binnen krijgen.


Bestel hier je clean gainer bij body&fit


clean-gains

Plaats een reactie