Online programma’s

Beweging & Sport

Thuis aan de slag met sporten? Of bewegen? Bewust en gezond leven? Online trainen kan op verschillende manieren. Vind op deze pagina welke manier bij jou past!


online_membership_kundalini_yoga_club
Kundalini Yoga Club

Membership Kundalini Yoga Club – Guru Gian

Het membership van de online Kundalini Yoga Club is er voor iedereen die interesse heeft in Yoga. In deze club krijg je toegang tot bijvoorbeeld lessen over ademhalingstechnieken, houdingen en oefeningen.

Ontdek in dit bericht alles over de Kundalini Yoga Club wat je moet weten. Is het wat voor jou? Ontdek het hier!


Introductie Training Kundalini Yoga

Online introductie training Kundalini Yoga & meditatie – Guru Gian

In de online introductie training Kundalini Yoga en meditatie maak je kennen met de wereld van Kundalini Yoga. Je leert onder andere de basistechnieken die gebruikt worden voor de ademhaling, oefeningen en meditatie.

Alle informatie over deze training vind je in dit bericht! Ook is er de mogelijkheid om gratis e-books te downloaden! Ontdek hier of de introductie training wat voor jou is!

Voeding

Hulp nodig op het gebied van voeding? Of gewoon meer bijleren over voeding? Hieronder zie je de verschillende programma’s en bekijk wat voor jou interessant is!


het groen dieet
Groen Dieet Programma

Het Groen Dieet Programma – Detoxen

Tijd voor een goede en gezonde detox? Met het groen dieet programma ga je aan de slag met het ontgiften van je lichaam. Door middel van alleen groene voeding. Hoe dit werkt, lees je in dit bericht.

Om de detox te versterken krijg je als bonus toegang tot de kundalini yoga detox challenge. Een combinatie van groen eten en yoga voor het allerbeste resultaat! Lees hier meer over het Groen Dieet Programma!


dieetschema.nl
Dieetschema samenstellen

Dieetschema.nl – Stel je eigen dieet samen

Wil jij je eigen wensen verwerkt in je dieet? Dit kan!

Dieetschema.nl maakt voor jouw een voedingsschema op maat. Jij vertelt of je aan wilt komen of afvallen en je geeft al voorkeuren door.

Aan de hand hiervan wordt er voor jouw een schema samengesteld!

Wil je meer weten? Lees mijn review over dieetschema.nl

Lifestyle

Meer leren over een gezonde lifestyle? Wil jij ervoor zorgen dat jouw leven gezonder en beter word? Bekijk hieronder de verschillende programma’s!


Het_testoplan_van_natuurlijkpresenterennl
Het Testoplan

Het Testoplan van Natuurlijkpresenteren.nl

Heb jij weinig energie? Vetopslag waar je niet wilt? Een laag libido? Weinig zelfvertrouwen? Lukt het je maar niet om spiermassa op te bouwen?

De oorzaak hiervan kan zijn dat je testosteron gehalte te laag is.

Met het Testoplan leer je op een natuurlijke manier je testosteron te boosten! Een aanrader voor alle mannen die aan krachttraining doen of één van de andere effecten ervaren. Lees hier mijn review!


Baas over je gewicht
Baas over je gewicht

Baas over je gewicht

Heb jij last van emotie eten en snaai buien? En wil je hier graag vanaf komen?

Ontdek met het programma Baas over je gewicht de oorzaak achter emotie eten en snaai buien. Met het programma volg je geen dieet maar is ontwikkeld om emotie eten af te leren.

Reken af met snaai buien en emotie eten door zelf de oorzaak vast te stellen!

Wil je meer weten over Baas over je gewicht? Lees hier meer!