Kun je plaatselijk afvallen?

Kun je plaatselijk afvallen? Eigenlijk is dit een vraag die alleen met ja of nee beantwoord kan worden. En het antwoord is nee. Maar dat wil niet zeggen dat je niks kan doen aan plaatselijk vet. Bij de ene persoon wordt vet meer op de buik opgeslagen en bij de ander bijvoorbeeld meer op de benen. Met als gevolg dat je misschien redelijk tevreden bent, maar je precies die ene plek nog wilt afvallen.

Wat ga je doen als je plaatselijk af wilt vallen? Je moet 2 dingen gaan doen. Allereerst voor afvallen moet je eten in een calorietekort. Zorg dat je dus minder gaat eten. Laat hierbij het ongezond eten zoveel mogelijk achterwege. De plek waar je het makkelijkst vet opslaat, zal ook pas als laatste slanker worden. Hou hierbij in de gaten dat je vetpercentage niet onder de ondergrens komt.

Het tweede wat je moet gaan doen is krachttraining. Dit geld voor zowel mannen als vrouwen. Krachttraining zorgt er niet specifiek voor dat je plaatselijk vet verbrand. Maar het zorgt er wel voor dat je spiermassa op bouwt. Meer spiermassa zorgt allereerst voor een hogere vetverbranding en het zorgt ook voor een strakker uiterlijk. Als je dit op lange termijn vol houd, dan zul je zien dat je hiermee wel degelijk resultaat kunt boeken.

Het is dus niet dat je letterlijk alleen maar plaatselijk afvalt. Het zal over je hele lichaam meewerken. Maar het is ook niet zo dat je er helemaal niks aan kan doen. Er zijn altijd opties als je ergens meer vet hebt zitten, dan wat je zou willen. De 2 keys om te onthouden zijn: Begin met krachttraining en ga eten in een calorietekort.

kun je plaatselijk afvallen?

Artikelen over plaatselijk afvallen

Review afslank receptenbijbel
Spiermassa protocol mannen
Tips om op een gezonde manier je vetpercentage te verlagen
9 tips om zoveel mogelijk spiermassa op te bouwen!

Plaats een reactie