Hoe werkt snel afvallen?

Hoe werkt snel afvallen? Snel afvallen is eigenlijk iets wat iedereen wel zou willen. Wie wil er nou niet binnen een maand een top resultaat?! Snel afvallen is iets wat wel kan, maar eigenlijk niet heel erg slim is.

Snel afvallen kun je bereiken door gewoon heel weinig te gaan eten. Alles wat je lichaam niet binnen krijgt, wordt ook niet opgeslagen als vet. Steeds minder eten zorgt ervoor dat je snel af valt. Dit klinkt theoretisch natuurlijk heel erg leuk. Alleen is snel afvallen niet iets wat goed is voor je gezondheid.

Het gevolg van snel afvallen is dat je heel weinig moet gaan eten en je daardoor heel veel voedingsstoffen mist. Dit zorgt voor een lagere energie niveau, moeheid en het haalt je weerstand grof omlaag. Om nog maar niet over het hongergevoel te beginnen.

Een ander gevolg van snel afvallen is dat het niet op lange termijn vol te houden is. Als jij op het punt komt dat je vind dat je genoeg bent afgevallen, dan ga je weer wat normaler eten. Met als gevolg dat je lichaam eindelijk weer wat binnen krijgt en dit zoveel mogelijk op gaat slaan. Je komt dus nog makkelijker weer aan. Met een beetje pech zit je zo weer op het gewicht waar je bent begonnen of zelf hoger.

Snel afvallen kan dus heel erg leuk lijken, maar de gevolgen zijn vaak minder goed. Het is dus slimmer om in een rustig tempo vet te verliezen. Het is er ook niet in 1 maand bij gekomen, dus het zal er ook allemaal niet in 1 maand af zijn.

Hoe werkt snel afvallen?

Artikelen over snel afvallen

Tips om op een gezonde manier je vetpercentage te verlagen

Plaats een reactie