Bereik het lichaam van je dromen!- Droog trainen protocol

Bereik het lichaam van je dromen!- Droog trainen protocol

‘Hoe bereik je het lichaam van je dromen?!’ Deze vraag laat niet open of het mogelijk is om het lichaam van je dromen te bereiken, maar verteld jou dat jij het lichaam van je dromen kunt bereiken! 

Veel mensen kunnen wel iets aan zichzelf opnoemen waar ze niet helemaal tevreden mee zijn. In veel gevallen gaat dit toch over te veel vet op bepaalde plekken van het lichaam. Hier valt zeker wat aan te doen!  

Mindset 

Het lichaam van je dromen bereiken, is absoluut geen onmogelijke taak. Het vergt een goede instelling en een positieve mindset! Als je alleen maar denkt dat jij nooit het perfecte lichaam van je dromen kunt bereiken, dan gaat dit jou ook niet lukken. Je moet dus als eerste aan de slag om die mindset anders te krijgen. Geloof in jezelf!  

Als ik zelf doelen wil bereiken denk ik altijd, als een ander het kan dan kan ik het ook. Zo simpel is het ook. Je moet het uiteindelijk uiteraard zelf doen, maar dat maakt het nog niet onmogelijk! Als je een groot doel voor ogen hebt, dan is de kans groot dat je vooral naar de problemen kijkt die je tegen kan komen op de weg er naar toe. Dit kan je aardig ontmoedigen om überhaupt al te gaan starten.

Probeer deze gedachten gang nou eens om te zetten. Hou je grote doel goed voor ogen, maar begin bij het begin. Pak het dag voor dag aan. 1 dag vooruitkijken en goede voornemens volhouden, is makkelijker dan een jaar vooruitkijken en dit volhouden. Pak het dus in kleine stapjes aan! Als je dit gaat doen, zal je ook merken dat de weg ernaartoe niet zo negatief is, als dat je van tevoren zou denken.  

Zeker als je langzaam resultaat gaat zien, zal dit echt ontzettend veel voldoening geven! 

Hoe bereik je het lichaam van je dromen?! Stap voor stap!

Hoe bereik je het lichaam van je dromen?! Het begin…

In de meeste gevallen om het lichaam van je dromen te bereiken is het nodig om af te vallen. En dan wel om precies te zijn: Vetpercentage verlagen! Daarbij is het ook nodig om spiermassa te verhogen. Met een hogere spiermassa, krijgt je lichaam mooiere vormen. (Dit geld ook voor vrouwen!) 

Ik zal je een paar tips geven, waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan:

 • Eet gezonder dan je nu doet. Vervang iets ongezonds voor iets gezonds. Op deze manier hoef je niet minder te gaan eten dan je nu doet!
 • Let op de hoeveelheid eten wat je in een dag eet. Het is helemaal niet zo moeilijk om veel calorieën binnen te krijgen.
 • Zorg voor wat extra beweging. Een simpele wandeling is al een goed begin.
 • Zorg dat je realistische en haalbare doelen stelt voor jezelf.
 • Ga jezelf niet uithongeren!
 • Begin met krachttraining.
 • Volg je eigen pad om het lichaam van je dromen te bereiken. Luister niet naar de mensen om je heen die hier negatief over zijn! Zij kunnen jou je droom lichaam niet geven. Je moet hier zelf voor zorgen.

Als jij heel graag het lichaam van je dromen wilt bereiken, maar een beetje hulp in de goede richting nodig hebt, dan is het droog trainen protocol zeker iets voor jou! Ik zal je gelijk uitleggen, wat het droog trainen protocol in houd.

Hoe bereik je het lichaam van je dromen met het droog trainen protocol?!

Een ideale manier om jou te helpen met het lichaam van je dromen te bereiken is het droog trainen protocol. Deze is er voor mannen en voor vrouwen. In het ‘Droog trainen protocol’ krijgt je informatie over voeding en training, een eetschema en verschillende trainingsschema’s. Op deze manier hoef je zelf niet alles meer uit te zoeken over hoe je het nu aan moet gaan pakken.  

Als jij consequent doet wat ze in het ‘Droog trainen protocol’ aan je adviseren, dan kan het bijna niet anders dan dat jij daadwerkelijk je vetpercentage gaat verlagen en je droom lichaam stukje bij beetje gaat bereiken! 

En is als ik het dan toch over consequent zijn heb… Met de formule van het droog trainen protocol hoef jij maar voor 80% consequent te zijn met je voeding en training. Dat klinkt al vast haalbaar toch?!

Nieuwsgierig naar het droog trainen protocol? Bekijk hier alvast:

Hoe is het droog trainen protocol ingedeeld?  

Het droog trainen protocol is een totaalpakket om mee aan de slag te gaan. Je krijgt alle informatie die jij nodig hebt om jou doel te bereiken. Er wordt gekeken naar voeding en naar training. Je krijgt ook de tool erbij om jou voedingsschema samen te stellen. Daarnaast krijg je toegang tot de groep mensen die net als jij zijn gestart en bezig zijn met het ‘Droog trainen protocol’.  

In het droog trainen protocol krijg je 3 verschillende e-books, 2 bonussen en een levenslange toegang tot de DTA support groep (groepscoaching) 

 1. Het eerste e-book gaat het over: ‘Hoe om te gaan met voeding voor ververlies?’ in dit e-book wordt er stap voor stap uitgelegd wat je zelf moet doen om effectief vet te gaan verliezen.  
 1. Het tweede e-book gaat over: ‘Hoe om te gaan met krachttraining en cardio?’ In dit e-book wordt uitgelegd hoe je de juiste balans tussen krachttraining en cardio kan behouden om jou droom lichaam te bereiken. 
 1. E-book nummer 3 gaat over: ‘Progressie meten en het plan bijstellen.’ in dit e-book wordt er uitgelegd hoe jij jouw resultaten bij kan houden voor het allerbeste resultaat.  
 1. Bonus 1: ‘Handige macrocalculator.’ Dit is een bestand in excel bestand waarin je jouw startwaardes in kan vullen. Aan de hand hiervan kun je je eigen voedingsschema gaan samenstellen.  
 1. Bonus 2: ‘Trainingsschema’s voor in de gym en thuis.’ Je krijgt verschillende trainingsschema’s met een indeling over de hoeveelheid dagen dat jij wilt gaan trainen! 
  Er zit ook een schema bij om thuis mee te trainen, waarbij je alleen jezelf nodig hebt! 
 1. Extra: ‘Gratis toegang tot de DTA support groep’ Hiervoor krijg je inloggegevens na het aanschaffen van je droog trainen protocol. Je komt in een groep met mensen die allemaal hetzelfde doel als jou hebben! 

Wat is het verschil van het droog trainen protocol voor mannen en vrouwen? 

Er is een droog trainen protocol voor mannen en een droog trainen protocol voor vrouwen. Een groot deel van het basisprincipe van deze protocols komen overeen. Toch zijn er een paar belangrijke verschillen op te merken: 

 • De macrocalculators: Deze berekenen de startwaardes voor jou voedingsschema. Een voedingsschema voor een man en vrouw is verschillend. Je zult met exact hetzelfde eten, niet hetzelfde doel kunnen bereiken.  
 • De trainingsschema’s: Deze zijn apart op mannen gericht en apart op vrouwen gericht. Mannen hebben toch wat meer testosteron dan vrouwen, en zullen met meer gewicht aan de slag gaan in de sportschool.  

Wie zijn Henry en Rinus van het droog trainen protocol? 

Henry en Rinus hebben het hun passie hebben gemaakt om online mannen en vrouwen te helpen met afvallen en het bereiken van een droom lichaam.  

Ze hebben elkaar leren kennen in hun tijd bij de politie. Met een verleden bij de politie en ook bij defensie, hebben zij een ruime achtergrond waarin ze altijd al bezig waren met fysieke gezondheid.  

Deze kennis hebben zij nog aangevuld met verschillende trainingen en seminars. En alles kennis die ze hebben, is gebruikt om de allerbeste producten te creëren waarin jij zonder poes pas op een normale manier jouw droom lichaam kunt bereiken! 

Henry en Rinus hebben samen de website van droog trainen academy gemaakt. Het ‘Droog trainen protocol’ is één van hun producten die ze aanbieden.  

In de volgende video zie je Rinus die je 3 essentiële tips geeft om je droom lichaam te bouwen. En ook Henry zie je op de achtergrond voorbij komen!

Waarom het droog trainen protocol en niet een ander dieet? 

Om je droomlichaam te bereiken, is het nodig om vooral je vetpercentage te verlagen en daarnaast ook je spiermassa te verhogen. Ik raad het droog trainen protocol aan omdat zij zich onder andere richten op haalbare resultaten.  

Veel diëten zijn gericht op snelle korte termijn resultaten. Het is natuurlijk superleuk om heel erg veel af te vallen op korte termijn. Alleen heb je hier natuurlijk helemaal niks aan, als dit niet op lange termijn vol te houden is. Als dit wel voor jou werkt, is hier natuurlijk niks verkeerds mee. Zolang het een gezond dieet is, zeker doen.

Het lastige is om na een dieet als je weer over gaat op je eigen vertrouwde voeding om niet weer opnieuw aan te komen. Het op een gezond gewicht blijven na een dieet, is over het algemeen een stuk lastiger dan je dieet vol houden in het begin.

voorbeeld 

Je doet een detox kuur met alleen sapjes en drinken voor een week. Na deze week zal jij in korte tijd hoogstwaarschijnlijk meerdere kilo’s zijn afgevallen. Maar deze kuur is niet gezond en lastig om langer vol te houden dan een week. Je lichaam heeft veel meer voedingsstoffen nodig dan alleen maar sapjes en drinken.
Ik weet dat het idee achter een sap kuur meer is dan alleen afvallen, maar voor de uitleg richt ik me verder op het afvallen.  

Na deze week ga jij weer dingen eten bij je drinken. Je lichaam gaat dan als gevolg alles opslaan wat jij eet. Als jij weer hetzelfde gaat eten als hiervoor, kom je ook weer op het gewicht van hiervoor. Met een beetje pech kom je zelfs nog net even wat meer aan dan je was afgevallen. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te geven.

Dit is niet wat je wilt!  

Om nu even terug te komen op zojuist, waarom dan wel het droog trainen protocol?!

 • Het droog trainen protocol is in iedere levensstijl toe te passen. 
 • Met het droog trainen protocol kan je helemaal zelf uit de voeten, zonder zelf veel uit te hoeven zoeken.  
 • Je krijgt een totaalpakket met voedingsschema, trainingsschema’s en calculator voor je voedingsschema’s in één. 
 • Het droog trainen protocol laat ruimte over om af en toe toch te zondigen. 
 • In het droog trainen protocol wordt er geen voeding verboden. 
 • Er wordt niet gericht zich niet op wonder middelen die toch helaas niet gaan werken. 
 • Het droog trainen protocol is gericht op korte en lange termijn resultaten. Lange termijn resultaat is heel belangrijk!
 • Er wordt rekening mee gehouden om jou op een gezonde manier gewicht te laten verliezen.
 • Het droog trainen protocol kost je nu eenmalig 67 euro voor alles bij elkaar. Een personal training kost je al snel minimaal 50 euro voor 1 uur!
 • En ook heel belangrijk: De resultaten van het droog trainen protocol mogen duidelijk zijn. De foto’s en ervaring van klanten spreken voor zich!  
  Voor resultaten voor mannen kijk hier!
  Voor resultaten voor vrouwen kijk hier!

Als jij nog meer wilt leren en lezen over het droog trainen protocol, klik dan hieronder om naar de juiste pagina te gaan. En natuurlijk kun je op deze pagina gelijk jouw product aanschaffen! Deze kost op dit moment maar 67 euro!

Start vandaag nog met het bereiken van jouw droomlichaam!

 • Één volledig totaal pakket
 • Ga er zelf mee aan de slag
 • Flexibel diëten
 • Gericht op resultaat voor korte en lange termijn
 • Eenmalige aanschaf voor maar 67 euro!
 • Wil jij dit ook?! Schaf nu jouw droog trainen protocol aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *